|
306 1.8 Aracımda Benzinde Tekleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Peace
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2020 Saat 22:01 |
Merhaba Arkadaşlar
Yeni 306 araç aldım 1999 Model Otomatik Bir anda aracim Benzinde Tekleme yapıyor ve alt taraftan pat pat diye ses geliyor ufak bir yokuşu bile çıkmıyor benzinde usta bujileri değiştirdi benzin filitresini degistirdi fakat sonuç aynı son olarak benzin pompası diyor fakat fiyatlari yüksek bundan dolayı almadım ve alıp belki sonuçsuz olmasından korkuyorum Bundan dolayı sizlerin başına gelen oludumu aynı şekilde yardımcı olabilirseniz Çok Sevinirim.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam. bu tip sorunların kaynağı genelde bobinlerden olur. ateşleme düzğün olmadığı için. ivedikte mas peugeot abdullah usta var isterseniz birde oraya götürüp baktırabilirsiniz. iyi ustalardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Peace
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba Ustam
Teskkurler Hafta sonu ilk isim buraya gitmek olcak .
|
|
Essentials
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Essentials
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba. Ustaya gösterdiniz mi? Son durumu nedir şuan arızanın?
|
|
pek havamda değilim, böyle şeyler için havanızda olmanız lazım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |