![]() |
|
207 1.4 90 HP BENZİN-LPG BIKTIRDI! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak0651 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak0651
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2020 Saat 18:12 |
Arkadaşlar merhaba,
Farklı başlıklar ile yazmıştım daha önce; 2009 model aracımı alalı 2 ay oldu. Araç Lpg'de (Teleflex Gfi marka) alt devirlerde gaza bastığımda geç tepki veriyor, geriye atıyor sonra tekrar devam ediyor. Normal gazcıya gittim, filtresini değiştirdi gazın olmadı. Teleflex bayisine gittim ayar yaptılar olmadı. Araç benzinden normal çalışmaya devam ediyor. En son enjektör temizleyici alıp depodan döktüm. Yine aynı bu konuda aydınlatabilecek bir kul yok mudur? Ankarada'yım ve bu sorun yüzünden arabayı değiştirebilirim. Başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 16v 90 HP. Motorlu araçlarda genel sıkıntı rölanti dalgalanması bazen stop sorunları gaza geç tepki erme vs. Sorunlarla sık karsilasilmakta tam sorununu yazarsan belki yardımcı olabiliriz
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki lpg reğülatör basıncı ne durumda hocam. birde araca yol ayarı yapılması daha iyi olacaktır ve lpg enjektörlerinin durumu bakılması lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
burak0651 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak0651
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu çözdüm. Ankara'da Teleflex Gfi markasına bakan az sayıda yer var. Dediğiniz gibi yolda iken bir ayar yapıldı. Herhangi bir sorun kalmadı.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
probleminizin çözüldüğüne sevindim hocam
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |