![]() |
|
Pejo 106 gaz yemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutluhano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mutluhano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2020 Saat 22:23 |
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. İki gün önce 99 model pejo 106 xr 1.4 ac aldım. Araca 21 senedir sadece benzinle binilmiş bende öyle devam edeceğim. Kazası ve değişenide yok ve bütün bakımları tam zamanında yapılmış. Faturaları dahi duruyor. Kısacası çok bakımlı. Dün gece araçla giderken 4. vites hafif yokuş tırmanıyordum. Bir anda devirden düştü 3 e çektim. Yine devirden düşünce 2 ye çektim. Farkettim ki araç gaz yemiyor. Aracı sağa çektim kendisi durunca stop etti. Kontağı çevirdim içinde k yazan motor arıza lambası yandı. Marş canavar gibi basıyor fakat çalışmıyor. Motor soğusun diye bekledim yine çalışmadı. Aracı halatla çektik vurdurduk çalıştı fakat yine gaz yemiyor. İnternette baktım bu sorun daha önce meydana gelmiş herkes konu açmış fakat sonucunu yazan yok. Yarın ustaya gideceğim sonucu buraya yazacağım. Yine de sizlerede gitmeden sormak istiyorum sorun neden kaynaklanmış olabilir ?
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 motorun atesleme sistemini bilmiyorum ama bu tur arizalar distribütörden kaynaklaniyor genel de.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
mutluhano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mutluhano
Benzin pompası enjektörler bujiler ateşleme bobini daha geniş yelpazede beyin benzin rölesi şeklinde gidiyor. Aslında genellikle küçük bir sebepten old söyleniyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mutluhano
Arkadaşlar ustayla baktık kontağı çevirince benzin pompasından hiç ses gelmiyordu. Söktük baktık benzin pompasının motoru ölmüş. Değiştirdik şimdi canavar gibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |