|
Lpg problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Orhan52
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2020 Saat 16:51 |
Arkadslar aracimi kisa mesafe kullaniyorum diye uzun sure benzinde kullandim ilk defa lpg li arac kullandigim icin bisey olucagini dusunmedim ancak bugun lpg alayim dedim ara direk istop etti 2 3 kere denedim bisey olur diye daha denemedim sizce neden olmustur daha once bnm gibi yasayanlar varsa problenler neler olabilir paylasirsaniz sevinirim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg filtre ve enejektörleri kontrol etmek lazım. yada lpg deposunda gaz azsa yapabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Essentials
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Essentials
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Şu sıralar ben de buna benzer bir durumla karşı karşıyayım. Benzinde hiç problemsiz çalışan aracım lpgde tekliyor gaz yemiyor ve 4 bin devir den sonra sadece ses var görüntü yok modunda resmen. Sabah petrolde yakıt katkısı koydurdum. Çünkü depoda benzin az şekilde kullanmıştım ve bu benzin pompasının değişmesine neden oldu. Yakıt sisteminde pislik vardır diyerek bu katkıyı koydurdum. Biraz deneyeceğim bakalım nasıl bir sonuç verecek
|
|
pek havamda değilim, böyle şeyler için havanızda olmanız lazım.
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
motor versiyonu nedir aracının
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Essentials
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Essentials
|
99 model 1.8 16valf hocam
|
|
pek havamda değilim, böyle şeyler için havanızda olmanız lazım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |