|
Citroen c elysee 2014 exclusive |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umitdagli
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2020 Saat 07:41 |
Merhabalar, Yeni aldıgım aracım Citroen c elysee 2014 exclusive modeli,
Aracımdaki sorun Bilgi ekranı çalışmıyor, Satın aldıgım kişide sıfır almış aracı bir kaç ay önce ekranın çalışmadıgını fark etmiş, Mode : uyku modunu kontrol ettim, arka kısmında sarı şıklar yanıp sönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor, Ekran mı bozulmuştur. yoksa baska biryerde mi sorun var ?
Bilginizi paylaşırsanız sevinirim .. İyi forumlar. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
ekran bozuk büyük ihtimalle
|
|
umitdagli
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
Tesekkürler bilgi için.
Ekran almadan, ekranın saglamlıgını test etme imkanım var mı ? |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
başka bir araçta denemeniz gerekecek.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
umitdagli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
Verdiginiz bilgiler için teşekkürler, Bu gün servise gittim, servis akü kutup başlıgını söktü taktı çalıştı, Akşam ben eve gelip, aradan 1 saat sonra tekrar araca binene kadar..
Suan yine çalışmıyor. Sorun ekranda veya teyp de degil. Sorun bir yerde temazsızılık oldugunu düşüncesindeyim, Beyin soketlerine baktım aşırı tozlu oradan şüpeleniyorum, Soketler söküp temizlesek ( Ne ile temizleyecegimi bilmiyorum. ) Acaba düzelmez mi ? |
|
umitdagli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
Araç benden önce köy ortamında tozlu yollarda fazla kullanılmış. Beyin kutusunu çıkarttıgımda buradaki tozlarda kanıtlıyor.. Soket arasına giren tozlar sanırım temazsızlık yapıyor gibi geldi..
W 40 bu işi görürmü ? sökerken akü kutup başlıgı sölme haicinde dikkat etmem gereken bir durum var mı ? |
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Wd40 degil de balata spreyi ile aku kutup baslari sökükken temizleyebilirsiniz soketleri.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
umitdagli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
Son olarak birşey sormak istiyorum, 6 pin ekran baglantı şeması varmı ? Amacım buradan gelen voltajı ölçmek .. pinlerin 2 ttanesi 12 volt + - diger 2 pin boş, 2 pin canbus 4,6 volt eger bu degerler dogruysa, Büyük olasılıkla ekran bozuk , Bİlmedigim baska türlü haberleşmesi yoksa :)
Düzenleyen umitdagli - 15 Mart 2020 Saat 11:33 |
|
fatihcetinn99
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatihcetinn99
|
Ekran bozuk demi kaynaklı demi sonuç??
|
|
umitdagli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
Merhabalar, Öncelikle Yönetici olan Gökan Bey'e tesekkürler, İlk tanıyı koymuştu ekran arızalı diye,
Bizlerde ekran arada geldigi için şüpelenmedik, Araştırdık elektrik akımını ölçtük, Ekran arızalı çıktı. 2 gün önce internet üzerinden bir arkadaşta 2017 model citroen aracının ön çerçeve, teyp , ekran dahiliinde kendisinden aldım, Az önce ekran montajını yaptım çalıştı.. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.. NOT: İhtiyacı olana Komple almşı oldugum Citroen C elysee Teyp / Ve Ön Panel Çerçevesi fazla uygun fiyata verebilirim ... Düzenleyen umitdagli - 20 Mart 2020 Saat 10:04 |
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Hocam fotografi hangi siteden yuklediniz? Ben de deniyorum ama hep link olarak yukluyor direkt olarak fotograf gozukmuyor.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
umitdagli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
hizliresim sitesinden, resim yükledikten sonra en altdaki url kullandım ..
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bununla geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
umitdagli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
Tesekkür Ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |