|
Ses Sistemi Arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
askatn
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2019 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2019 Saat 12:29 |
2015 model 308 bluehdi aracım var. Radyo veya müzik sisteminden hopörlorlara ses gelmiyor. kimi zaman aracı stop ettirip bir süre sonra yeniden çalıştırınca düzeliyor.ancak yeniden stop ettirdiğinde yine çalışmıyor. yani her sabah ses gelecekmi diye dua ediyorum. bu aralar da hiç gelmemeye başladı. sorunun ne olduğu da bilinmiyor. servis bu konuda radyonun sökülüp tamire gönderilmesi gerektiğini söylüyor. yeni radyo fiyatı 6000tl civarı. tamiratı 1500-2000 tl ama garanti verilmiyor.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. buna benzer durumlar yaşayanlar olmuştu ama yabancı sitlerin forumlarda görümüştüm hocam ben bir araştırayım durum hakkında bilgi veririm. sadece tamirine bu fiyatı veriyorlarsa bence çok o fiyata çıkma temiz bir ürün bulmak daha iyi gibi gözüküyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
metech459
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metech459
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2014 model Peugeot 308 Allure aracımda ses gelmeme sorunu var.Denon ses sistemli medyada herhangi bir sıkıntı yok ancak radyo,bluetooth veya ön arka sensörlerden hiçbir şekilde ses gelmiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim aynı hatayı yaşayan varsa.
|
|
Kamerakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2021 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kamerakyel
|
Aynı sorun bende de var bir çözüm bulduysanız lütfen burada da paylaşırmısınız
|
|
Safayu
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2021 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2015 -308 aracımda da aynı sorun oldu. tam servise gitmeyi planlarken aracıma arkadan hafifce çarpıldı. Hemen sonrasında ses sistemi düzeldi. 2 haftadır ses sorunu yok. Bundan anladığım sorun bir bağlantı aparatında.Tam bilmiyorum ama hoparlörlerin bağlandığı soket gevşemiş olabilir.Elektronik bir arıza değil benim anladığım
|
|
Yasarcan37
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yasarcan37
|
Bizde yeni aldık 2016 model 308 önceki sahibinde ses sistemi varmış satmadan önce sökmüş orjinal ses sistemi şuanki dedi sol şöför kapısının hoparlöründen ses gelmiyor alırken farketmedik patlakmı yoksa soketini felan mı takmadılar anlamadım üstelik diğer hoparlörlerin ses kalitesi de çok kötü yağmur sensörünü çalıştıramadım bitürlü park sensörü de çalışmıyor bozukmudur nedir anlamadım aracı da tam bilmediğim için detaylı bi inceleyeceğim bakalım havalar müsaade ederse hep yağmur yağış
|
|
murtigo
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
308 sahibiyim. Ses Sistemi yaklaşık 1 yıldır sorunlu idi. Müzik sistemi çalışır gözüküyor ama ses gelmiyordu. Başlangıçta arabayı tekrar çalıştırınca sorun gideriliyordu. Zamanla tamamen ses gitti ve kendini sessiz moda aldı.
1 yıl boyunca müzik dinleyemeden gittik. İnternetten sorunun kronik olduğunu pek çok şikayet olduğunu ve sağlıklı bir çözüm bulan olmadığını gördüm. Ben de epey bir tamirciye sorunu dile getirdim. Her kafadan ayrı bir ses çıktı. Bugün her zaman bakım yaptırdığım ustaya gittim. Bakımı yaptırdım bir de bu sorunu anlattım. Bana bir tamirci tavsiye etti, hemen gittim daha sorunu söylerken tamam anladım dedi. Söktü 3 saat sonra çağırdı 2 dakikada taktı ve sorun GERÇEKTEN çözüldü. Yapan usta Bursa da. İhtiyacı olanlar için iletişim bilgilerini verebilirim. Usta soruna hakim, kesin çözüm ve maliyet çok uygun. 1 yıl sonra artık arabada müzik sesi var. |
|
Erzincan24
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Erzincan24
|
Merhaba ben bu forumda yeniyim rica etsem Bursadaki ustanınirtibat numarasını gönderirmisiniz
|
|
Joe_Dalton
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Joe_Dalton
|
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Zaman zaman yararlandığım bu foruma üye olmak bugüne nasip oldu. Sırf bu problemin çözümünde birilerine faydam dokunur diye üye oldum. Öncelikle yaşadığınız hoparlörlerden ses gelmemesi sorununu iki kez yaşadım. İlkinde uzun araştırmalar sonucu hiçbir şey bulamadan aylarca arabada kendim çaldım kendim oynadım. Ta ki birgün arka kapı döşemesini söktürüp hoparlörü kontrol edene kadar. Maalesef hoparlör tamamen paslanmıştı. Hoparlörü söküp deneyince de ses gelmiyor çünkü sistem açık devre arızası verip çıkışı kesiyor. Yenisiyle değiştirdim ve anında düzeldi. Bugün yine ses gelmez oldu ve aklıma ilk gelen değiştirdiğim hoparlör oldu. Kontrol ettik tertemizdi. Bu sefer diğer kapılara baktık ne görelim. Diğer arka kapının hoparlörü paslanmıştı. Tabi ki değişince düzeldi. Sizlere tavsiyem hiç ses sistemi arızalı, anfi yanmış diyenlere itibar etmeyiniz. Öncelikle arka kapı hoparlörlerini kontrol ediniz. Eğer korozyon varsa değiştiriniz çünkü açık devre arızası veriyor ve ses kesiliyor. Yeni hoparlör takmadan denemeyiniz. Arka kapıların içine su alması bence kronik bir sorun. Çünkü önlerde hiçbir korozyona rastlamadım. Ayrıca ses gidip gelmeleri sizi yanıltmasın çünkü bana da oldu aynısı. Sonra tamamen kesildi. Kalın sağlıcakla...
Düzenleyen Joe_Dalton - 23 Nisan 2022 Saat 14:00 |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Enginn
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2022 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba. Bursadaki ustanin iletisimini ve maliyetini belirtebilir misiniz?
|
|
Enginn
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2022 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba. Ustanin iletisim bilgilerini paylasabilir misiniz?
|
|
impertore
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı impertore
|
Aynı sorun bende de oldu. Radyatör delinmişti yenisini taktılar ve motoru yıkadılar. sonrasında ses tamamen gitti . park sensöründen bile ses gelmiyor. Elektrik ustası cihaz bağlayıp baktı. sol arka hoparlör bozuk sistem kendini kitlemiş dedi. ama güvenemedim. çülkü motor yıkandıktan sonra sorun olmuştu. Müsait bir zamanda arka hoparlöre bakacağım.
|
|
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
|
Hayko
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2022 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun bende yaşıyorum kime gitsem farklı bir arıza buluyor. Bu ustaya nasıl ulaşabiliriz
|
|
Murat 18
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2023 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustanın adını ve numarasını yazarmısınıź
|
|
zanderesas
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2023 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zanderesas
|
Merhaba. Açık devre arızasını nasıl anlarız. Ekranda gözüküyor mu? Bugün ilk defa ses gelmemeye başladı.
|
|
Hkndlcy
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2023 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba benim 3008 aracımda da aynı ses sorunu var ilgili ustanın iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.
|
|
alex33
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2024 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba bursadaki ustanın bilgilerini gönderebilirmisiniz?
|
|
alex33
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2024 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica etsem bursa daki tamircinin bilgilerini gönderebilir misiniz?
|
|
alex33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica etsem bursa daki tamircinin bilgilerini gönderebilir misiniz?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |