![]() |
|
Pejo ariza sinyali araç çalışmadı🙄 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pejoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2019 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2019 Saat 08:26 |
Selam Aleyküm arkadaşlar dün aracımı yeni aldım akşama doğru araca yarım debrajla gaza bastım baskı balatadam koku geldi evin önüne çekip söndürdüm fakat tekrar çalıştırmak istedim çalışmadı.Arıza işareti veriyor ve/nivel combustivel em baixo/Bu yazı çıkıyor sorun nedir acaba bilen varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden çok teşekkür ederim.ARACIM PEJO 206+comfort 1.4/ 2011
Düzenleyen Pejoo - 28 Mayıs 2019 Saat 08:36 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam aramıza hoşgeldin öncelikle. Muhtemel baskı balata yanmış belli bir süre daha idare eder ama her an yolda bırakma durumu var. diğer söylediğin aslında arıza işareti deil senin yol bilgisayarı dilini biri portekizce yapmış. Yakıt az uyarısı türkçe anlamı. Benzin ışıgın yanıyordur zaten. 50 tl benzin al uyarı vermez.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |