|
Araç yavaş hızdayken hissedilen sürtünme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
coztaylan
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Bulgaristan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı coztaylan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2019 Saat 14:59 |
Selamlar,Bulgaristan da bulunmamdan dolayı servise götüremediğim (Bulgaristan servis/bakım sistemi gerçekten çok sıkıntılı ) ve yeni aldığım bir 2008 model otomatik vites, dizel Pegueot 308' im var. Ayrıca burada genel bir plaka yenileme işlemi olduğu için yakın zamanda Türkiye'ye de getiremiyorum. Yaklaşık 3 ay boyunca 300 km. yol yapmışımdır, yıllık bakımın geçen ay yaptırdım. Arabaya yeni alıştığım için yeni farketmiş olabilirim. Araba 2 ve 3'üncü viteste giderken (ya da o hızda giderken) sanki dönen bir şey çok azda olsa sürtünüyor gibi bir hisse kapılıyorum. Araba 4ncü vitese geçince (ya da hızlananınca) bu sürtünme hissiyatım kayboluyor.
Önemli bir şey olabilir mi acaba, şimdiden üstadlara teşekkürler... |
|
Selamlar
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dilerim. Muhtemel soruna gelince rulmanlarda kaynaklı - fren balatasından ve lastiklerden de kaynaklanabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
coztaylan
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Bulgaristan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı coztaylan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok teşekkurler hızlı cevap için. Önemli bir durum yok olarak anladım. İnşallah 2 ay sonra yeni plakayla Türkiye ye giriş yapabileceğimç. Ankara'da iyi tamirciler biliyorum, o zaman full bakıma sokarım.
|
|
Selamlar
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim.aynen çok önemli bir durum yok gibi anlattıgına göre bir sıkıntı olmaz. Ankaraya gelirseniz yedek parça konusundada ben yardımcı olabilirim. ustanız var zaten
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |