![]() |
|
Kontak kapaliyken çakmaklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
lilokan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2019 Saat 22:50 |
||
arkadaslar merhaba. Araca tablet uygulamasi yaptim. Tabletten surekli guc vermek istiyorum. Kontak kapaliyken haliyle elektrik kesiyor. Bu cakmakliktan kontak kapaliykende nasil elekteik alabiliriz? Tablet surekli sarj etsin istiyorum. Ayrica bunun zarari varmıdır?
|
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Kysr038 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Teybin arkasındaki kablo da 30 dk geçince eco mode u devreye sokup kapatabilir. Powerbank bağlamak mümkün olabilir mi acaba. Aracı çalıştırdığınızda powerbank dolacak, kontak kapalı iken de tableti beslemeye devam edecek. Yapılabilirse güzel olur. Hem de araç yatarken akü bitirme ihtimaliniz de olmaz bu sayede.
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
kullandığınız tabletin pilini sökmeniz gerekir sürekli araçta duracaksa. içindeki pilin alevlenme, patlama riski vardır. ev ve ofis kullanımına uygun olan tableti araçta güneş altında bırakınca pili sıkıntılar doğurabilir.
istediğiniz şeyi yapmak da akünüzü bitirebilir. youtube da uygulama videoları mevcut. pil sökülecek ve enerji kontaktan alınacak. siz anahtarı bir kademe çevirdiğinizde tablete enerji gelip açılacak. kontağı kapattığınızda tablet kapanacak. araçta kullanım için en sağlıklısı ve ideali budur bence.
|
|||
![]() |
|||
lilokan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
||
arkadaslar tesekteşekkcevaplar icin. Evet teyp bi bi ssonra kesiyor elektrigi. Aslinda istedigim ve mantikli gelen teybin pilini sokmek. Bu sayede elektrigi ververir vermez acilir tablet. Fakat pil uzerindeyken tabletin once pil belli bir enerjiye geldikten sonra tablet aciliyor. buda zaman aliyor. Sivasta ilamet ediyorum. Burada tabletin pilini sokmeyi direk elektrikle calistirmayi beceremiyorlar malesef. Yapabilen biyer varsa paylasirsaniz sevinirim. Direk tableti gondereyim o sekilde halledelim. Cunlu yazin problem olacak pil
|
|||
![]() |
|||
||
Hocam bildiginiz biyer varmi tabletin pilini sokup direk elektrikle calistirabilecek?
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Sivas’ta herhangi bir usta tavsiye edemeyeceğim. Ama illa oto elektrikçi olmasına gerek yok. İşten anlayan bir telefoncu veya elektrikçi bahsettiğimiz işlemi yapabilir. Pili söküp artı eksi çıkısından gereken kablolamayı yapıp, oto elektrikçinin Kontaktan enerji alabileceği hale getirebilir.
|
|||
![]() |
|||
AhmetSehzade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
||
Bende Sivas'ta yaşıyorum ne motor ne elektrik nede alt takım ustası bulabildim Sivas'ta gerçekten işini isteyerek yapan bir usta yok
|
|||
![]() |
|||
||
Hocam tavsiye edebileceginiz biyer varmi tableti gondereyim ?
|
|||
![]() |
|||
||
Kesinlikle haklısınız hocam
|
|||
![]() |
|||
AhmetSehzade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
||
ben sırf bu yuzden ne var ne yok bırıktırcem ıstanbula gıdıcem güzel ustalar varmış a dan z ye baksınlar
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
@lilokan
Tecrübe etmediğim için tavsiyede bulunamayacağım. YouTube da uygulama videosu yapan şahış veya şahıslar var. Dükkanlarının, markalarının tanıtımlarını yapıyorlar. Onlarla iletişime geçip yardım alabilirsiniz. Yahut büyük illerdeki forum üyelerimize tableti gönderip bu şekilde yardım alabilirsiniz. Tabi sizin tableti kablolamak için ustalara laf anlatacak bi forum üyesi mevcutsa
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nerden tutsak elde kaliyor hocam
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |