Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kontak kapaliyken çakmaklık

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=47660
Tarih: 01 Ekim 2025 Saat 12:43
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Kontak kapaliyken çakmaklık
Mesajı Yazan: lilokan
Konu: Kontak kapaliyken çakmaklık
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2019 Saat 22:50
arkadaslar merhaba. Araca tablet uygulamasi yaptim. Tabletten surekli guc vermek istiyorum. Kontak kapaliyken haliyle elektrik kesiyor. Bu cakmakliktan kontak kapaliykende nasil elekteik alabiliriz? Tablet surekli sarj etsin istiyorum. Ayrica bunun zarari varmıdır?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Karacocuk24
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2019 Saat 22:56
Orjinalini yazan: lilokan lilokan Yazdı:

arkadaslar merhaba. Araca tablet uygulamasi yaptim. Tabletten surekli guc vermek istiyorum. Kontak kapaliyken haliyle elektrik kesiyor. Bu cakmakliktan kontak kapaliykende nasil elekteik alabiliriz? Tablet surekli sarj etsin istiyorum. Ayrica bunun zarari varmıdır?
benim aracim kontak kapaliykende elektrik veriyor ancak saglikli bir islem degil bence vazgec bu isten olmadik yerde akün biter veya benzer sorunlarla karsilasirsin. Direk elektrik istiyorsan teyp arkasindaki kablolara surekli 12 v gelen kablo var onu bulup uygulayabilirsin

Mesajı Yazan: Kysr038
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2019 Saat 00:47
Teybin arkasındaki kablo da 30 dk geçince eco mode u devreye sokup kapatabilir. 
Powerbank bağlamak mümkün olabilir mi acaba. Aracı çalıştırdığınızda powerbank dolacak, kontak kapalı iken de tableti beslemeye devam edecek. Yapılabilirse güzel olur. 
Hem de araç yatarken akü bitirme ihtimaliniz de olmaz bu sayede. 

Mesajı Yazan: OguzhanKucuk61
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2019 Saat 02:16
kullandığınız tabletin pilini sökmeniz gerekir sürekli araçta duracaksa. içindeki pilin alevlenme, patlama riski vardır. ev ve ofis kullanımına uygun olan tableti araçta güneş altında bırakınca pili sıkıntılar doğurabilir. 
istediğiniz şeyi yapmak da akünüzü bitirebilir. 
youtube da uygulama videoları mevcut. pil sökülecek ve enerji kontaktan alınacak. siz anahtarı bir kademe çevirdiğinizde tablete enerji gelip açılacak. kontağı kapattığınızda tablet kapanacak. araçta kullanım için en sağlıklısı ve ideali budur bence.

-------------
https://hizliresim.com/zjMbaB" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2019 Saat 11:11
arkadaslar tesekteşekkcevaplar icin. Evet teyp bi bi ssonra kesiyor elektrigi. Aslinda istedigim ve mantikli gelen teybin pilini sokmek. Bu sayede elektrigi ververir vermez acilir tablet. Fakat pil uzerindeyken tabletin once pil belli bir enerjiye geldikten sonra tablet aciliyor. buda zaman aliyor. Sivasta ilamet ediyorum. Burada tabletin pilini sokmeyi direk elektrikle calistirmayi beceremiyorlar malesef. Yapabilen biyer varsa paylasirsaniz sevinirim. Direk tableti gondereyim o sekilde halledelim. Cunlu yazin problem olacak pil

Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2019 Saat 21:23
Orjinalini yazan: OguzhanKucuk61 OguzhanKucuk61 Yazdı:

kullandığınız tabletin pilini sökmeniz gerekir sürekli araçta duracaksa. içindeki pilin alevlenme, patlama riski vardır. ev ve ofis kullanımına uygun olan tableti araçta güneş altında bırakınca pili sıkıntılar doğurabilir. 
youtube da uygulama videoları mevcut. pil sökülecek ve enerji kontaktan alınacak. siz anahtarı bir kademe çevirdiğinizde tablete enerji gelip açılacak. kontağı kapattığınızda tablet kapanacak. araçta kullanım için en sağlıklısı ve ideali budur bence.

Hocam bildiginiz biyer varmi tabletin pilini sokup direk elektrikle calistirabilecek?

Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2019 Saat 22:06

Hocam bildiginiz biyer varmi tabletin pilini sokup direk elektrikle calistirabilecek?

Sivas’ta herhangi bir usta tavsiye edemeyeceğim. Ama illa oto elektrikçi olmasına gerek yok.  İşten anlayan bir telefoncu veya elektrikçi bahsettiğimiz işlemi yapabilir. Pili söküp artı eksi çıkısından gereken kablolamayı yapıp, oto elektrikçinin Kontaktan enerji alabileceği hale getirebilir. 

-------------

Mesajı Yazan: AhmetSehzade
Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2019 Saat 11:15

arkadaslar tesekteşekkcevaplar icin. Evet teyp bi bi ssonra kesiyor elektrigi. Aslinda istedigim ve mantikli gelen teybin pilini sokmek. Bu sayede elektrigi ververir vermez acilir tablet. Fakat pil uzerindeyken tabletin once pil belli bir enerjiye geldikten sonra tablet aciliyor. buda zaman aliyor. Sivasta ilamet ediyorum. Burada tabletin pilini sokmeyi direk elektrikle calistirmayi beceremiyorlar malesef. Yapabilen biyer varsa paylasirsaniz sevinirim. Direk tableti gondereyim o sekilde halledelim. Cunlu yazin problem olacak pil

Bende Sivas'ta yaşıyorum ne motor ne elektrik nede alt takım ustası bulabildim Sivas'ta gerçekten işini isteyerek yapan bir usta yok

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2019 Saat 18:52

Sivas’ta herhangi bir usta tavsiye edemeyeceğim. Ama illa oto elektrikçi olmasına gerek yok.  İşten anlayan bir telefoncu veya elektrikçi bahsettiğimiz işlemi yapabilir. Pili söküp artı eksi çıkısından gereken kablolamayı yapıp, oto elektrikçinin Kontaktan enerji alabileceği hale getirebilir. 

Hocam tavsiye edebileceginiz biyer varmi tableti gondereyim ?

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2019 Saat 21:23
Alıntı
Bende Sivas'ta yaşıyorum ne motor ne elektrik nede alt takım ustası bulabildim Sivas'ta gerçekten işini isteyerek yapan bir usta yok

Kesinlikle haklısınız hocam

Mesajı Yazan: AhmetSehzade
Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2019 Saat 21:24

Alıntı

Kesinlikle haklısınız hocam

ben sırf bu yuzden ne var ne yok bırıktırcem ıstanbula gıdıcem güzel ustalar varmış a dan z ye baksınlar 

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2019 Saat 21:57
@lilokan 
Tecrübe etmediğim için tavsiyede bulunamayacağım. YouTube da uygulama videosu yapan şahış veya şahıslar var. Dükkanlarının, markalarının tanıtımlarını yapıyorlar. Onlarla iletişime geçip yardım alabilirsiniz. Yahut büyük illerdeki forum üyelerimize tableti gönderip bu şekilde yardım alabilirsiniz. Tabi sizin tableti kablolamak için ustalara laf anlatacak bi forum üyesi mevcutsa LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2019 Saat 20:22
nerden tutsak elde kaliyor hocam Big smile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net