![]() |
|
Peugeot 207 mazot filtresinde su var uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oguz946 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2018 Saat 18:06 |
Merhabalar, peugeot 207 2008 model 1.4 hdi aracım seyir halindeyken mazot filtresinde su var uyarısı verdi ve uyarı kayboldu. Uyarı simgesinin anlamını bilmedigimde durup internetten baktım. Anlamını görünce hemen eve gidip arabayı bırakmak istedim daha büyük zarara yol acmamak icin. Yaklasık 3-4 dakika sonra motor arızası sembolü, mazot filtresinde su var sembolü ve göstergede “diesel filter in water” uyarısı yanmaya basladı ve hic kesilmedi. Aracı parkettim. Ustam stop etsemde aracın calısabilecegini söylemisti aradığımda. Stop ettim ve denedim aracım marş alıyor çalışırken yaptıgı sesi yapıyor ancak çalışmıyor. Enjektörleri kontrol ettiler sorun cıkmadı. Araç şuan sorunun bulunması için izmir ege dizele gönderildi. Fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni mazot filtresi taktır ama orjinal olsun
|
|
![]() |
|
Oguz946 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Filtre değişti halâ aynı durum. Cihazdan hata siliniyor 2 dakika sonra geri geliyor. Mazot göndermeyi kesti sanırım araba.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bu tür durumlarda ilk bakılması gereken mazot filtresi ve elcik dedikleri komple el pompasının oldugu örümcek kablo sonra iş direk pompa ve enjektöre gidiyor
|
|
![]() |
|
Bugün belli oldu sonuç. Aracımın beyninde su varmıs. Oksitlenme yaratmıs. Tamir olabilir umarım. Cıkma beyin bulmakla uğraşmak istemiyorum birde. Teşekkür ederim:)
|
|
![]() |
|
aticevik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2021 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Sonra ne oldu? Aynı problem bende var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |