|
Ses sistemi sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2018 Saat 19:56 |
İyi akşamlar,
Aracımda pioneer 4350ub teyp, roadstar 6050 amfi , önde 16 cm JBL mid takımı , arkada 2 adet Pioneer 6966s oval hoparlör mevcut. Midlerin bağlı olduğu kanal (front) hpf de , ovallerin bağlı olduğu kanal (rear) full ayarında. Gain ikisinde de %40 civarı. Sesi 20 den fazla açınca ovaller boğuk çalıyor. Basslar üst üste biniyor. Kapıdaki midler de sorun yok . Sebebi nedir bilenler yardımcı olursanız sevinirim. 1 ay öncesi öncesine kadar Jbl 250 rms sub bağlı halde yine yukarda saydığım 4 hoparlör bağlıydı. O zaman ovaller gümbür gümbür çalıyordu. Şimdi direk 1 er kanala bağlılar ama verim yok. Amfi 3000 watt , rms bilgisi bulamadım. Jbl mid 70 rms Pioneer oval 60 rms Düzenleyen RP393 - 30 Ekim 2018 Saat 19:58 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bobinleri kontrol edin istersneiz. Bir de amfide frekans ayari ne alemde ?
|
|
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Amfi de frekans ayarlarıni çok kurcaladim birşey değişmedi en son eski haline getirdim. Az önce indim bahçeye gizli menüdeki pre out ayarlarina baktım. Rear-rear , preout-full dü. Rear-sub, preout-full yaptım düzeldi gibi geldi ama rahatsizlik vermemek için sesi çok acamadim . Sabah evden uzakta deneyeceğim bakalım. Aslında rear-sub subwoofer bağlı olduğunda seçilmesi lazım diye biliyorum ama ne hikmetse düzeldi gibime geldi. Ovalellerde temiz ve tok bir ses oldu değiştirince.
Düzenleyen RP393 - 30 Ekim 2018 Saat 21:03 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 cikislilarda o ayari ben birturlu cozemedim. Ben de deneyerek yapiyordum. 9350kullandim onda direk 3 ciksi vardi o ayar yoktu her kanali ayri ayarliyordum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |