|
508 hararet ve katalatik konvektor sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aydin kaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2018 Konum: Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aydin kaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2018 Saat 15:07 |
Arkadaşlar merhaba, 2011 508 1.6 the benzinli aradım var. Aracim 3 km gittikten sonra hararet yapıyor ancak iki saat dinlendikten sonra bir 3 km daha görebiliyorum. Fethiye'de özel servise soktugumda bilgisayar katalitik konvektor arızası veriyor
Usta 1706z2 parça kodlu konvaktoru istedi ancak çıkmacılara sorduğumda parça numarası bilmediklerini ifade ediyorlar. Sizlerden ricam bana fikir verir misiniz? Bütçesi kısıtlı biriyim bu problemi en ekonomik nasıl çözerim ve parça kodunu belirttiğim konvaktoru nasıl bulabilirim. Not: araç Fethiye de parçalar ıst ankara bursa gibi uzak yerlerde ve sorun yazarsan hem kargo hem zaman açısından sıkıntı yasarim. Teşekkürler... |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. 3 km içinde hararet göstergesi tavan yapıyorsa müşür veya termostat arızalı olabilir. hararet tavan yaptıgında radyatör sıcaklıgını bir kontrol edin soğuk ise termostat ve müşür değişimi yapılması gerekiyor. sisteminde hava olma ihtimalide var hocam. özellikle peugeot bilen bir ustaya görtürmenizde fayda hatta bmw ve mini bazı modellerindede aynı motor mevcut hocam iyi bir bmw ustasıda olabilir. katalatik konvektör arızalı olmayada bilir. aldığınız yakıttan veya enjektörlerdende kaynaklanabilir. linkteki firmayı arayıp fiyat alabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
onurcapan06
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: BAKIRKOY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onurcapan06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Termostat su kacagi var uretim hatasi su an aracda su yok overheating(yuksek hareret riski) yenilenmis guncel termostati alicaksiniz kablosuda yenilendi eski tipi sakin almayin isi sensoru sogru olcum.yapamiyor orada asiri elektrik yuku ve kablo problemleri var ve eski tipte su kacagi yeniden olucak yenisini alin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |