![]() |
|
106 Xr direksiyon kilitlendi ve immobilizer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2018 Saat 23:48 |
merhaba beyler. 106 xr aracimin Bi sabah direksiyon kilidim açılmadı..ne kadar sağ sol yapsam da. Vura vura direksiyonu sağa sola. Yok arkadaş olmadi. Söktüm plastikleri torks vidayla. Baktim anahtar girennyer gözüktü Ama dışında siyah bi parça.ne olduğunu bilmiyorum. Soketini çıkardım döndür döndür çıkmadı. Bi zorladim. Pir zorladim alet ortadan ayrıldı. Anasını desemde parça gitti. Ne olduğunu bilmiyorum bide. Anahtar gobegini vidasini cikardim. Sag sol tik yok. Kilitciye gittim. Sordum. Sokebilirsen getir dedi. Sokemiyorum dedim. Gosterdi orda. Alttan. Iki tırnağı var. Vur çıkar..şaşırdım. Çekiç tas büyük anahtar vurdum tik yok. Murç buldum. O derece. Biraz daha zorladim. Döndü anahtar ohhh beee dedim. Lambalar gostergeler yandı. Tamam dedim. Siyah kırdığım parçayı yerine oturttum. Ama. Çalışmıyor araba. Bu parça immobilizer anteni imiş Bu anahtar ile. Beyin arasindaki. Bağlantıymjs. Uc tane oto sanayide bulamadim. İkitelli osb de buldum taktım ayni. Kod olacak. Çalıştı araba. 100 tl verdim. Araba çalışınca göbeği tamire götürdüm o da yapıldı 50 tl su an canavar arsba. Lazim olursa anahtarci. Ve parça icin yer tarifi veriirm. Kolay gelsin
Düzenleyen superyusuf - 07 Temmuz 2018 Saat 23:49 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşşekürler hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |