106 Xr direksiyon kilitlendi ve immobilizer
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 106
Forum Tanımlaması: Peugeot 106, 1991'den 2004'e kadar Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen süper mini grubundaki efsane otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=46784
Tarih: 30 Mayıs 2025 Saat 03:47 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 106 Xr direksiyon kilitlendi ve immobilizer
Mesajı Yazan: superyusuf
Konu: 106 Xr direksiyon kilitlendi ve immobilizer
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2018 Saat 23:48
merhaba beyler. 106 xr aracimin Bi sabah direksiyon kilidim açılmadı..ne kadar sağ sol yapsam da. Vura vura direksiyonu sağa sola. Yok arkadaş olmadi. Söktüm plastikleri torks vidayla. Baktim anahtar girennyer gözüktü Ama dışında siyah bi parça.ne olduğunu bilmiyorum. Soketini çıkardım döndür döndür çıkmadı. Bi zorladim. Pir zorladim alet ortadan ayrıldı. Anasını desemde parça gitti. Ne olduğunu bilmiyorum bide. Anahtar gobegini vidasini cikardim. Sag sol tik yok. Kilitciye gittim. Sordum. Sokebilirsen getir dedi. Sokemiyorum dedim. Gosterdi orda. Alttan. Iki tırnağı var. Vur çıkar..şaşırdım. Çekiç tas büyük anahtar vurdum tik yok. Murç buldum. O derece. Biraz daha zorladim. Döndü anahtar ohhh beee dedim. Lambalar gostergeler yandı. Tamam dedim. Siyah kırdığım parçayı yerine oturttum. Ama. Çalışmıyor araba. Bu parça immobilizer anteni imiş Bu anahtar ile. Beyin arasindaki. Bağlantıymjs. Uc tane oto sanayide bulamadim. İkitelli osb de buldum taktım ayni. Kod olacak. Çalıştı araba. 100 tl verdim. Araba çalışınca göbeği tamire götürdüm o da yapıldı 50 tl su an canavar arsba. Lazim olursa anahtarci. Ve parça icin yer tarifi veriirm. Kolay gelsin
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2018 Saat 09:22
bilgilendirme için teşşekürler hocam.
------------- Peugeot 106 1.4 (1997) Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
|
|