|
SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR KONUYU SİLERSENİZ SEVİNİRİM |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
RooT_TooR
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2018 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2018 Saat 18:02 |
|
Sayın admin konuyu silerseniz sevinirim, sorun çözüşmüştür. Teşekkür ederim
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 06:12 |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sıfır alınmış bir aracta bunları duymak üzücü ama bir çaresi kesinlikle vardır. Aracı aldığın servis üzeriden çözersen daha çabuk çözüme kavuşacağını düşünüyorum. 3 yılda 13500 km yolmu yaptınız
|
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçmiş olsun. Eat6 genelde çoğu kişinin memnun olduğu bir vites. Hatta ilk şikayeti sizden duyuruyorum desem yeridir. Ama bu kimsede sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Sonuçta kul yapısı. Sizin problemi en sağlıklı tüketici hakem heyeti çözer. Anladığım kadarıyla servisin baştan savma durumu var. Servisin sattığı arabanın arkasinda durup gerekeni yapması gerekiyordu. Fransaya mail atabilirsiniz. Yukardan dönüş yaparlarsa daha kolay çözüme ulaşır.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geçmiş olsun. araç anladığım kadarıyle 2015 model bir çok sefer aynı problemlerden servise gitmişsiniz. Servis kayıtlarınız duruyorsa düşünmeden hakem heyetine başvurun. Sonuç sıfır aldığınız aracı kullanamamışsınız bile 13500 km deyse. Sonuç piyasadaki bütün markalarda böyle problemlerle karşılaşan çok görüyoruz hocam. Örnek geçen haftalarda ınstagram wolswagen transporter araç 15000 km komple motor yemiş. Adam 2 uğrşaları sonucu hem sosyal medya aracığılıyla hemde şikayetleri sonucunda tekrardan sıfır araç alacağını söyledi.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
RooT_TooR
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2018 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|
|
.
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 05:58 |
||
RooT_TooR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|
|
.
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 05:58 |
||
RooT_TooR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|
|
.
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 05:59 |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
baya az kullanmışınız benim 3008 de Auto6R şanzıman var vites geçişi haricinde memnunum. Genelde hepimiz ugraşmak istemiyoruz ama bu sorun başka dava açın sonuçta teknolojik bir sistem sorunda gözle görülüyor davanın karşılığını alacağınıza inanıyorum. Bizim forumdada Peugeot ya övgüler yağdırmayan çalışan bir topluluk yok genel itibariyle sorunları çözmeye ve bilgilendirmeye çalışıyoruz
|
||
RooT_TooR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|
|
.
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 06:00 |
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Videoyu izledim. Gergi rulmanında salınım var. Tak tak sesi ondan geliyor ihtimali yüksek. alternatör kasnağı ve gergi rulmanı ile beraber alternatör kayışı değişirse tak tak sesinden büyük ihtimalle kurtulursunuz.
|
||
kngkeskin
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kngkeskin
|
|
ben aracı nereden aldığınızı ve hangi servise gösterdiğinizi çok merak ettim söylerseniz memnun olurum. Teşekkürler
|
||
3008 bluehdi GTline 2017
|
||
RooT_TooR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|
|
..
||
RooT_TooR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|
|
.
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şüphe uyandıracak birşey yok bence. Üyelik tarihi yeni olabilir fakat sizden sonra üyelik açmamış. Ismine tiklarsaniz daha onceki yazdığı mesajlari aratabilir sorduğu soruları görebilirsiniz. Kendisinin de yeni 3008 sahibi olduğunu görebilirsiniz. Aracın nerden alındığını sorması gayet normal bence.
Düzenleyen talip206 - 29 Mayıs 2018 Saat 04:07 |
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaş yaşadığı sorunlardan dolayı sıkılmış. Herkese şüphe ile yaklaşmasına sebep olmuş. Bu tarz sorular bu forumda sıklıkla sorulan sorular ki; bunun amacı ben de o servise gitmeyeyim ve/veya belki bir tanıdığım çıkar sizi yönlendiririm gibi.. Ama tabi direk nereden aldınız tşk yazması dedektifçe bir soru gibi algılanmasına sebep oluyor. Öte yandan, bu tak tak sesini benim araçta da yaşadım ve bahsettiğim parçaları değiştirerek bu sesten kurtuldum. Zaten gatesin sitesinde de aşırı salınımın sebepleri ve değişmesi gereken parçalar yazıyor.{ https://www.gatestechzone.com/tr/sorun-tanisi/aksesuar-kayisi-tahrik-sistemi/gergisi-ariza-belirtileri 7.numaralı makale..} Sizin araçtaki diğer sarsıntı vs sorun muhtemelen şanzımandan kaynaklıdır belki de enjektör sorunu da çıkabilir. İyice araştırılması lazım. Paslı aksın tek açıklaması, yanlış depolamadan kaynaklanıyordur bence. Muhtemelen uzun süre ıslak kalmış ve pas biriktirmiştir. Bunu da sizin araca monte edilmesi yanlış, fabrikaya iade edilmesi gerekirdi. Bu da servisin ayıbı. Umarım en kısa zamanda aracınızdaki sorunlardan kurtulur, güle güle keyifle binersiniz..
|
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öncelikle geçmiş olsun. Sırf bu tür sorunlarla uğraşmamak için dünya para verip de sıfır araç alıp bunlarla karşılaşmak gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Ama açıkçası bana çok samimi gelmediniz. Ne adınız var ne soyadınız. e-mailiniz bile sırf siteye üye olmak için alınmış gibi. Hangi bayiden aldınız falan neden bunları yazmıyorsunuz ki. Hiç değilse o bayiden alacak arkadaşlarımız için referans olur bu. Diğer arkadaşı suçlamanız da hiç hoş olmamış gerçekten.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
RooT_TooR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|
|
.
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 06:01 |
||
RooT_TooR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|
|
.
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 06:02 |
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kusura bakmayın özür dilerim yanlış anlaşıldım galiba. Bunu pm den de siz bildirdim arkadaşlarda görmesi için buradan da yazıyorum. Ben sizi yalancılıkla suçlamadım. Aracınızdaki sorun kesinlikle kronik bir sorun değil kronik olsa bile bunu çözmek bayinin sorumluluğunda malı kimden aldıysanız hatasını sorununda onun çözmesi gerekli sonuçta. Bundan dolayıdır ki bayinin hangisi olduğunu hem ben hemde sizin şüphe ile yaklaştığınız bayinin elemanı gibi gördüğünüz diğer arkadaşımın sormasını sebebi ilerde o bayiden araç alacak arkadaşlar veya aracının bakımını yaptıracak arkadaşlar daha dikkatli olur amacı ile yazıldı. Sıfır aldığınız araçla sorun yaşamanız herkese şüphe ile yaklaşacağınız anlamına gelmez. İsmini soyisminiz aracınızın plakası vs bunlar beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Tekrar söylüyorum en az sizin kadar yaşadıgını duruma üzüldüm. İnşallah bir an önce aracınızdaki sorunlar halledilir.
Düzenleyen KILIÇ - 30 Mayıs 2018 Saat 11:54 |
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
pusutr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ekşi sözlükteki entryleri okuduktan sonra, e sizin araç en azından çalışıyor dedim kendi kendime :) Şaka bir yana, bu tarz sorunlar her markada olabilir. Fakat marka sahibi, bakım onarım yedek parça temini konusunda titiz olmak zorunda. Burada alınan ürün 100 200tl lik bir ürün değil. İnsan boğazından kesip belki kredi çekip bi dünya borçlanıp şu fani dünyada az mutlu olmak istiyor. Değil 100bin tl 40bin tl bile büyük para artık, bizim gbi insanların gözünde. Ben de olsam, kişisel kimliğimi gizli tutardım. Sebebi, günümüzde bazı markaların mafyavari çalışmasıdır. Bunun da sebebi Hak hukuk adalet eksikliğidir. Konu ile bi miktar alakası olan başımdan geçmiş bir olayı sizinle paylaşmak isterim. Eskiden ünv. öğrencisi iken bir adep ps1 aldım. Arızalı çıktı. Satıcı da para iadesi ya da ürün değişimi hiç birini kabul etmedi. Sanayi ve ticaret bakanlığı tüketici hak. md ne mektup yazdım, 14 gün sonra falan işyeri sahibi sorgusuz sualsiz para iadesi yaptı bana. Çünkü Tüketici mahkeme heyeti yüklü bir miktar cezayla tehdit etmişlerdi. Şu anda da sanayi ve tic. bakanlığı bu tarz yaptırım uygulasa, eminim ki hiç bir kurum müşterisine mafyavari yaklaşamayacaktır. Sonuç olarak, aracımı çok seviyorum ama bir gün sıfır araç alacak param olunca, peugeot almayacağım.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |