![]() |
|
Aracı Tespit Cihazı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2018 Saat 12:20 |
|
internette bi elm327 diye bluetooth üzerinden android ile müdahale edilen bi ecu arıza tespit cihazı gördüm almaya karar verdim aranızda kullanan var mı ?
bi zararı olur mu ki arabaya takınca falan
|
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
birçok kişi almıştır aynı ürünü.işiniz bitince çıkarın obd soketinden yeter.tek sıkıntısı devamlı takılı kalırsa aküyü bitiriyor. başka bir sıkıntı duymadım bununla ilgili
|
||
![]() |
||
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
ben kullanıyorum peugeotlarda lpg den kaynakli antipollition problemi var oni silmek icin aldim ise yarıyor arıza yi gösteriyor ve arızayı silebiliyor tavsiye ederim gidip cok pahali almaniza gerek yok hepsi ayni işlevi görüyor fazladan para vermeyin derim :)
|
||
![]() |
||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende sürekli arıza ışığı yakıyor lpg den dolayı bir de oksijen sensöründen dolayı benim katalizör boş bundan dolayı rolantide dalgalanma yapabilir mi ?
|
||
![]() |
||
tigrap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
|
bende sipariş vermeyi düşünüyorum alınca güzel bir konuda sonuçlarını paylaşırım
|
||
![]() |
||
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
rolanti dalgalanmasini tam bilmiyorum ama tüm hata kodlarını gösteriyor ve siliyor o yönden kaygınız olmasın
|
||
![]() |
||
|
ben serviste de sildiriyorum sonra bi daha cıkıyo bunu tamamiyle engellemenin yolu yokmudur ?
|
||
![]() |
||
|
bu cihazı hic çıkarmasak sıkıntı oluyor mu ? aküyü falan bitirir mi ?
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
ben sıkıntı olacağını sanmıyorum kardeşim ben 206 aracımda 2 hafta hiç çıkarmadım bir porblem olmamıştı. zaten çekeceği amper neki
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
|
malzeme geldi demin dedim 10 numara valla özelliklerini falan çözdüm aşırı beğendim ben bunu arıza falan kalmadı olmazsa bende cıkarmıyım diyorum cünkü kapagı ac kapat sıkıntı olacak gibi kat boş olunca arızaya düşüyor
|
||
![]() |
||
|
bende öyle düşündüm hocam led yanıyor sadece o da ne cekecek ki ona bakarsan aracı kitledigimizde 4 lünün ordaki kırmızı da yanıyor sürekli
|
||
![]() |
||
|
öğlen gidip taktım bakalım ne gösterecek aksam eve giderken ya akü biter ya da cihaz patlar :)
|
||
![]() |
||
tigrap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
|
farklı çeşitleri var hangisini kullandınız
|
||
07 GG 611 |
||
![]() |
||
dou ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2018 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
cihaz satilan yerin link ini atarmisiniz fiyati ne kadar
|
||
![]() |
||
|
torque lite kullandım sonra torque kendisinin lisanslısını indirdim cihazı cıkarmadım hic arıza falan direk siliyor
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
arka cam buz cözücüye bastıgımda roleden tık sesi geliyor fakat arkayı acmıyor neden yapabilir ?
|
||
![]() |
||
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
|
Arka rezistanslarında kırılma/kopma olmuş olabilir. Bir kontrol edin gözle. Gözle görülmeyen kırılma da olmuş olabilir. Arka cama giden tesisattan kaynaklanabilir.
Öncelikli olarak rezistansa giden soketi kontrol edin temizleyip yeniden takın. |
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
günlük kullanılan veya haftada bir iki çalışan araçlarda devamlı takılı kalmasında bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum her çalışmada araç aküyü doldurur zaten.uzun süre çalışmayan araçlarda çekilse yeter
|
||
![]() |
||
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
|
Aynen. 0.75 watt demişler gücüne ama çin malı ürün sonuçta sürekli takmak da sağlıklı olmayabilir. Cihazın olası bir arızasında araç zarar görmesin. Akım koruması var demişler ama ne kadar iyidir bilmiyorum.
Sormak istediğim bu modül ile BSI' ı fabrika ayarlarına döndürebilir miyiz |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |