Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aracı Tespit Cihazı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=46455
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 04:48
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Aracı Tespit Cihazı
Mesajı Yazan: kayaca
Konu: Aracı Tespit Cihazı
Mesaj Tarihi: 05 Mayıs 2018 Saat 12:20
internette bi elm327 diye bluetooth üzerinden android ile müdahale edilen bi ecu arıza tespit cihazı gördüm almaya karar verdim aranızda kullanan var mı ?

bi zararı olur mu ki arabaya takınca falan

Cevaplar:
Mesajı Yazan: onlycihan
Mesaj Tarihi: 05 Mayıs 2018 Saat 12:47
birçok kişi almıştır aynı ürünü.işiniz bitince çıkarın obd soketinden yeter.tek sıkıntısı devamlı takılı kalırsa aküyü bitiriyor. başka bir sıkıntı duymadım bununla ilgili

Mesajı Yazan: Furkan979
Mesaj Tarihi: 05 Mayıs 2018 Saat 20:37
ben kullanıyorum peugeotlarda lpg den kaynakli antipollition problemi var oni silmek icin aldim ise yarıyor arıza yi gösteriyor ve arızayı silebiliyor tavsiye ederim gidip cok pahali almaniza gerek yok hepsi ayni işlevi görüyor fazladan para vermeyin derim :)

Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2018 Saat 01:48
Orjinalini yazan: Furkan979 Furkan979 Yazdı:

ben kullanıyorum peugeotlarda lpg den kaynakli antipollition problemi var oni silmek icin aldim ise yarıyor arıza yi gösteriyor ve arızayı silebiliyor tavsiye ederim gidip cok pahali almaniza gerek yok hepsi ayni işlevi görüyor fazladan para vermeyin derim :)

bende sürekli arıza ışığı yakıyor lpg den dolayı bir de oksijen sensöründen dolayı benim katalizör boş bundan dolayı rolantide dalgalanma yapabilir mi ?

Mesajı Yazan: tigrap
Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2018 Saat 02:33
bende sipariş vermeyi düşünüyorum alınca güzel bir konuda sonuçlarını paylaşırım

Mesajı Yazan: Furkan979
Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2018 Saat 20:28
rolanti dalgalanmasini tam bilmiyorum ama tüm hata kodlarını gösteriyor ve siliyor o yönden kaygınız olmasın

Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2018 Saat 09:25
ben serviste de sildiriyorum sonra bi daha cıkıyo bunu tamamiyle engellemenin yolu yokmudur ?

Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2018 Saat 09:11
bu cihazı hic çıkarmasak sıkıntı oluyor mu ? aküyü falan bitirir mi ?

Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2018 Saat 09:14
Orjinalini yazan: kayaca kayaca Yazdı:

ben sıkıntı olacağını sanmıyorum kardeşim ben 206 aracımda 2 hafta hiç çıkarmadım bir porblem olmamıştı. zaten çekeceği amper neki Smile

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2018 Saat 18:53
malzeme geldi demin dedim 10 numara valla özelliklerini falan çözdüm aşırı beğendim ben bunu arıza falan kalmadı olmazsa bende cıkarmıyım diyorum cünkü kapagı ac kapat sıkıntı olacak gibi kat boş olunca arızaya düşüyor

Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2018 Saat 18:55
Orjinalini yazan: sonerkyl sonerkyl Yazdı:

ben sıkıntı olacağını sanmıyorum kardeşim ben 206 aracımda 2 hafta hiç çıkarmadım bir porblem olmamıştı. zaten çekeceği amper neki Smile

bende öyle düşündüm hocam  led yanıyor sadece o da ne cekecek ki ona bakarsan aracı kitledigimizde 4 lünün ordaki kırmızı da yanıyor sürekli

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2018 Saat 15:12
öğlen gidip taktım bakalım ne gösterecek aksam eve giderken ya akü biter ya da cihaz patlar :)

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2018 Saat 22:15

malzeme geldi demin dedim 10 numara valla özelliklerini falan çözdüm aşırı beğendim ben bunu arıza falan kalmadı olmazsa bende cıkarmıyım diyorum cünkü kapagı ac kapat sıkıntı olacak gibi kat boş olunca arızaya düşüyor

farklı çeşitleri var hangisini kullandınız

-------------
2006 206 1.4 HDI
07 GG 611

Mesajı Yazan: dou
Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2018 Saat 23:56
cihaz satilan yerin link ini atarmisiniz fiyati ne kadar 

Mesaj Tarihi: 10 Mayıs 2018 Saat 11:49
Orjinalini yazan: tigrap tigrap Yazdı:

farklı çeşitleri var hangisini kullandınız

torque lite kullandım sonra torque kendisinin lisanslısını indirdim cihazı cıkarmadım hic arıza falan direk siliyor

Mesaj Tarihi: 10 Mayıs 2018 Saat 11:49
Orjinalini yazan: dou dou Yazdı:

cihaz satilan yerin link ini atarmisiniz fiyati ne kadar 

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-arac-ariza-tespit-ve-ariza-silme-cihazi-turkce-346068986" rel="nofollow - https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-arac-ariza-tespit-ve-ariza-silme-cihazi-turkce-346068986

Mesaj Tarihi: 10 Mayıs 2018 Saat 11:50
arka cam buz cözücüye bastıgımda roleden tık sesi geliyor fakat arkayı acmıyor neden yapabilir ?

Mesajı Yazan: luridline
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 13:37
Arka rezistanslarında kırılma/kopma olmuş olabilir. Bir kontrol edin gözle. Gözle görülmeyen kırılma da olmuş olabilir. Arka cama giden tesisattan kaynaklanabilir.
Öncelikli olarak rezistansa giden soketi kontrol edin temizleyip yeniden takın.

Mesajı Yazan: onlycihan
Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 13:54
günlük kullanılan veya haftada bir iki çalışan araçlarda devamlı takılı kalmasında bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum her çalışmada araç aküyü doldurur zaten.uzun süre çalışmayan araçlarda çekilse yeter

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 14:00
Aynen. 0.75 watt demişler gücüne ama çin malı ürün sonuçta sürekli takmak da sağlıklı olmayabilir. Cihazın olası bir arızasında araç zarar görmesin. Akım koruması var demişler ama ne kadar iyidir bilmiyorum.

Sormak istediğim bu modül ile BSI' ı fabrika ayarlarına döndürebilir miyiz

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 14:00
Orjinalini yazan: luridline luridline Yazdı:

Arka rezistanslarında kırılma/kopma olmuş olabilir. Bir kontrol edin gözle. Gözle görülmeyen kırılma da olmuş olabilir. Arka cama giden tesisattan kaynaklanabilir.

bu role aracın tam olarak neresinde söküp takmayı denesem cünkü hic elektrik gelmiyor gibi tık sesi geliyor ama arkayı hiç açmıyor

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 14:01

Aynen. 0.75 watt demişler gücüne ama çin malı ürün sonuçta sürekli takmak da sağlıklı olmayabilir. Cihazın olası bir arızasında araç zarar görmesin. Akım koruması var demişler ama ne kadar iyidir bilmiyorum.

Sormak istediğim bu modül ile BSI' ı fabrika ayarlarına döndürebilir miyiz

3 4 gündür su an takılı sekilde kullanıyorum bi sıkıntı olmadı arızayı direk silip fabrika ayarına döndürüyor

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 15:16

bu role aracın tam olarak neresinde söküp takmayı denesem cünkü hic elektrik gelmiyor gibi tık sesi geliyor ama arkayı hiç açmıyor

Tık tık sesi geliyor ise röleden olma ihtimali az. Rölenin kontakları yapışmış da olabilir tabi.

Sigorta kutusunun orda olması lazım rolenin. İç tesisat roleleri orda. Ama kutunun alt kısmında diye biliyorum. Sökmesi biraz dert olur. bastığında resistansa üzerindeki ışık da değişiyor mu?

Açıp arkadaki soketleri voltmetre ile ölçmeni öneririm öncelikli olarak

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 15:29

Tık tık sesi geliyor ise röleden olma ihtimali az. Rölenin kontakları yapışmış da olabilir tabi.

Sigorta kutusunun orda olması lazım rolenin. İç tesisat roleleri orda. Ama kutunun alt kısmında diye biliyorum. Sökmesi biraz dert olur. bastığında resistansa üzerindeki ışık da değişiyor mu?

Açıp arkadaki soketleri voltmetre ile ölçmeni öneririm öncelikli olarak

bastıgımda dijital ekran da görünüyor basıldıgı kapatıp acabiliyorum ama arkaya herhangi bir müdahale olmuyor

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 16:02
Dediğim gibi roleyi kurcalamadan önce arka kısımdan bir ölçüm yap gerilim alamazsan kabloyu kontrol edip sonra roleyi kontrol et, role işi biraz zahmetli çünkü. Benim görüşüm bu. özellikle cama takılan soketi zımparalayabilirsin paslanmış olabilir

Mesaj Tarihi: 11 Mayıs 2018 Saat 16:06

Dediğim gibi roleyi kurcalamadan önce arka kısımdan bir ölçüm yap gerilim alamazsan kabloyu kontrol edip sonra roleyi kontrol et, role işi biraz zahmetli çünkü. Benim görüşüm bu. özellikle cama takılan soketi zımparalayabilirsin paslanmış olabilir

cıkarıp taktıydım ama demek ki zımpara yapmak veya ölçüm yapmak gerekli öyle yapayım olmadı 

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2018 Saat 14:15
bu ürün 2006 araçlarla uyumlu mu, bilgisi olan var mı?

https://urun.n11.com/diger/elm327-bluetooth-v15-ariza-tespit-teshis-cihazi-turkce-elm-327-P251623730" rel="nofollow - https://urun.n11.com/diger/elm327-bluetooth-v15-ariza-tespit-teshis-cihazi-turkce-elm-327-P251623730

-------------
2006 206 1.4 HDI
07 GG 611

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net