|
2014 301 ledli xenon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat uslu
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2018 Konum: İstanbul Gazios Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat uslu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2018 Saat 14:55 |
Merhaba araniza yeni katildim 2014 pejo 301 aracim var ve buna ledli xenon ampul taktirmak istiyorum kisa ve uzunlarina tavsiyeniz ve oneriniz nedir. Ayrica ariza isigini yakar mi? Kisa ve uzun farlarin h kac olduklarinida bilmiyorum yardimci olabilirmisiniz
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldin hocam. verdiğim linkten aracın hakkında pratik bilgilere sahip olabilirsiniz. ampul tipleriniz
1. Sinyal lambaları (PY21W sarı).
2. Uzun farlar (H1-55W).
3. Kısa farlar (H7-55W).
4. Gündüz farları / park lambaları
(W21/5W).
veya
Park lambaları (W5W).
5. Sis farları (H11-55W). link led xeonlarda arıza ışığı yakmaz canbus özellikli olduğu için. arka fan kısmı kısa olanlardan almanızı tavsiye ederim. Düzenleyen sonerkyl - 04 Nisan 2018 Saat 15:46 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
ledli xenon
|
|
murat uslu
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2018 Konum: İstanbul Gazios Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat uslu
|
Tesekkur ederim bermis oldugunuz bilgi icin arastirma pesindeyim kismetse taktirmayi dusuniuorum fiestamda mevcuttu ama pejo ilkkez aliuor ve kullaniyorum araci yeni aldim kesfetmeye calisiyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |