![]() |
|
P0141 - O2 Sensör Heater Circuit (bank1 sensor2) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayöz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2018 Konum: Karamürsel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2018 Saat 09:00 |
![]() ![]() Merhabalar, |
|
Saygılarımla
Ayöz |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Melesef dediğiniz iyi bir usta bulmak gerçekten zor. Yapılan işlemlerin bir çoğu doğru olmasına karşın ustaların yaptığı işin arkasında olmasıda gerekiyor. İnşallah değişim yapılan parçalar geri almışsınızdır çünkü problem olnlardan olmayada bilir. Antipould fault hatası sebebi ateşleme sistemi ile alakalıdır.
1-map sensörüne bakıldımı 2-katalatik konvektöre bakıldımı 3-enjektörlere bakıldımı 4-bobin kontrol edildimi 5-yakıtı aldığınız yeri değiştirmenizi öneririm (hatta shell den nitro+ yakıt alın 150 tl ve aracı devirli kullanın) 6-beyin derken bsı beynimi yoksa motor ecu (beynimi) değişti. 7-benzin filtresi değiştimi (bazı modellerde olmayabiliyor)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ayöz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2018 Konum: Karamürsel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
merhabalar,
İlginiz için teşekkür ederim, Katalist alttan kapak açılıp tuglası kontrol edildi, temiz gözüküyor. Motor ECU beyni deneme amaçlı değişti Map sensörünü söküp ucunu temizlik spreyi ile temizledim. Benzin filtre değşimi yapıldı. Enjektörlerde çalışmayan olsa anlaşılır diye biliyorum, çekişten düşer, silkeleme yapar gibi. Bobin ve Enjektörler hariç kontrol ettim. Birde gaz kelebekten şüpheleniyorum yaparmı acaba , yeniside çok pahalı. Shellden nitro+ yakıt anlamadım, pompacıya nitro + yakıt desem anlarmı acaba. |
|
Saygılarımla
Ayöz |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim hocam bu problemin sebebi aracın yakıtı düzğün olarak yakmadığı için verir yani hava - yakıt karışımı gerekli olması gerekenler dışında biri ya fazla yada eksik geldiği için olur.Fazla olursa yakıt çok yakarsınız araç silkelenme olmaz. Orjinal yazılım ile bu değerler kontrol edilebilirde. Shell benziliğe girdiğiniz zaman görürsünüz zaten hocam 3 yada 4 kuruş fazladır nitro+ benzin siz pompacıya plus koyun derseniz anlarlar.
Düzenleyen sonerkyl - 05 Şubat 2018 Saat 13:30 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |