![]() |
|
Pejo206 X line benzin lpg stop etme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanpatir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2017 Konum: Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanpatir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2017 Saat 18:41 |
Selamünaleyküm arkadaşlar 2004 model 206 x line aracım var . Arabam motor ısınınca stop ediyor yani hararet göstergesi 90 a gelince seyir halindeyken tekleme yapıp stop ediyor çalıştırıp devam ediyorum kısa süre gidiyor tekrar stop ediyor bu işleme devam ettikçe artık daha gaza dokunmadan stop etmeye kadar ilerliyor sorun. Araç motoru soğuduktan sonra çalışmasında problem olmuyor. Bir kaç ustaya götürdüm anlamadı. Fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Biraz daha bilgi verirseniz araç benzinli mi - benzli ise lpg varmı - yoksa dizel mi?
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
furkanpatir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2017 Konum: Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanpatir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hosbuldum kardes araç benzin ve lpg li sadece benzinden gittigimdede aynı problemi yaşıyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben şöyle bir tavsiye verebilirim kardeşim.
1- lpg sistemini siğortadan kapattır. depo kısmında lpg vanasınıda kapat ki gaz motora gelmesin. 2-150-200 km benzinde kullan aynı problemleri gözlemliyormusun yoksa düzelme varmı. 3-eğer 150-200 km sonrada devam ediyorsa öncelik kontrol ettireceğin yerler bobin-benzin filtesi ve benzin pompası
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanpatir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler kardeş söylediklerini deneyip sonuçları paylaşıcam inşallah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |