![]() |
|
paspasın altı göl olmuş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Daimon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2017 Saat 20:18 |
araçta antifiriz yoktu bende bir litrenin yarısını döktüm cuma akşamı 100km yol yaptım bu sabah şöför tarafı göl olmuş acaba borumu delik petek mi..kalorifer sıcak konumda idi yedek depoda su kalmamıştı bu sabah tekrar su doldurdum inşallah fazla masraf çıkarmaz
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalorifer peteğinden kaçırıyordur. 2. seçenek ise oringler var kalorifer peteğinin olduğu kısımda ordan aracın içine sızdırma yapıyor. Benim aracımda da başıma geldi. Petek sağlamdı. Oringlerden kaçırma yapıyodu. Oring denen parça plastik bişey 2-3 lira. İşçiliği biraz sürüyor. 80 lira işçiliğine vermiştim. Petek fiyatları ise değişirse sizin şayet. Kale marka var 80 100 lira civari. Orjinal olsun sıkıntı çekmiyim derseniz oda iki katı 180 200 diye biliyorum ben. Aracı kurutmanız yönünde de tavsiye veriyim. Çünkü halının altında çok pis bi malzeme var kurumak bilmeyen dışarı çıkarın o parçayı ve güneşte 2 günde kurur. O parçayıda çıkardığınızdda halının nemini almak için yarım kilo pirinci sallayın halının altına 2 gün kalsın bütün nemi çeker sonra süpürgeyle çekin kuruttuğunuz parçayı serin gitsin. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klasik kalorifer petegi sorunu conta değişimiylede kurtarabilirsiniz duruma göre petek değişiminede gidilebilir.Bizim araçlara antifiriz değişimi yapmaya korkuyorum.Ustasını bulmakta sıkıntı geçmiş olsun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Yaz gelince hararet yükselmesi konusu hit. Kış gelince paspas ıslanması. Sezonu açtık bakalım :)
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
2 gun once bende eski antifrizi cikarttim yeni olarak yesil antifriz ekledim her sabah paspaslari kontrol ediyorum korkuluyum :))
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
evet bu kışın ilk antifriz konusu oldu :)
petek yada conta..
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Daimon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
aynen arkadaşlar petek değişti kale marka aldım 100 tl işcilikte 70 verdim... ama sorun ilk gittiğim elektirikçi oldu, torpidoyu sökmek istemesi bende ayrıldım ordan forumdan bilmesek belkide inancaz söktürcez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |