|
çekişten düşüyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ugur7777
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2017 Saat 19:45 |
merhaba arkadaşlar aracım 81 binde 1.4 hdi otomatik sıkıntım şudur bilenler lütfen yardımcı olsun. araç şehir içi kullanımda sıkıntı çıkarmıyor fakat özellikle rampa yukarı çıktığımda 2500 devir aralığında çekişten düşüyor arıza lambası yanıyor bu hareket 10 saniye falan sürüyor yani motor kendini korumaya alıyor sonra hızlanıyor. ustaya götürdüm interkol de sıkıntı var dedi değiştirdim, rampa yukarı çıkarken yine lamba yaktı yüksek hava basıncı arızası diyor. artık bunalmaya başladım aracı yakasım geliyor var mı aynı sorunu yaşayıp sıkıntıyı çözen
|
|
gürsellisertan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2017 Konum: çağlayan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gürsellisertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hava filtresi tıkalı olabılır.lambayıda hava akısmetre kirlidir yaktırabilir
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.4 hdi a intercooler mı takmışlar? Yoook artık. Öncelikle geçmiş olsun. Şu intercolün resmini bir atar mısınız lütfen görelim. Çekiş kaybının birçok sebebi olabilir. Debriyaj kaçırıyor olabilir Hava filtresi tıkalı olabilir Akışmetre kirli olabilir El fren teli bile tam bırakmıyor olabilir. Ancak intercooler tıkalıysa arac çalışmaz.sebebi turbo basıncı ile gelen taze hava intercooler radyatöründe hapsolur ve silindire geçemediği için yanma olmaz. He benim bildiğim 1.4 hdi larda intercooler da olmaz.varsa da sonradan tuningçi biri mühendisliğe soyunmuştur o dur. Amacım sizin canınızı sıkacak yorum yapmak değil, tam tersine aldatılmanıza engel olmaktır. Aynı aracı farklı yerlere de gösterin ve fiyat alın.böylece çıkarınızı korumuş olursunuz.sonrasında bizleri de lütfen bilgilendirin ki ,benzeri sorun yaşayacak kişilere ışık tutmuş olun. Saygılar.... |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Turbo basıncıyla alakalı bi durum olabilir sanırım korumaya alıyorsa eğer yeni 1.4lerde cooler orjinalde var diye biliyorum ben
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
ugur7777
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
EVET İNTERKOL RADYATÖRÜNDE ÇATLAK VARDI YAMA YAPMIŞLAR YAĞ KAÇIRIYORDI ZATEN HADİ ONU DEĞİŞTİRDİM BİRDE BÜTÜN YAĞ BAKIMINI YAPTIRDIM FİLTRELERİNİ DEĞİŞTİRDİM EGR SELENOİD VALF VEYA KATALATİK KONVEKTÖR DE KURUM BAĞLAMASINDAN SÜPHE EDİYORUM BURSA DA VARSA İYİ BİLDİĞİNİZ PEUGEOT USTASI GÖTÜRÜP BAKTIRAYIM ÇOĞU KİŞİ 208 DEN ANLAMIYOR BİLDİĞİM KADARIYLA
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Benim araba da arada sırada yapıyor yüksek basınç arızası diye.. sorun elektrovana ya da hortumları..
|
|
ugur7777
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracimi cok seviyorum ama bu arizayi her yaptiginda yakasim geliyor bakalim nilkara götürüp baktiracagim neyi varsa yaptiracagim insallah sorun cozulur
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şançeliğe de göster istersen. gerçi onlarda saçma sapan godikleme masrafı çıkarmaya çalışıyor
|
|
ugur7777
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DAHA ARACA BAKMADAN 250 TL ÜCRET İSTEDİLER VE 15 GÜN SONRASINA RANDEVU ATTI BAŞKA YOLLAR DENEYECEĞİM ARTIK
|
|
tolga0606
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga0606
|
Kardeşim aracın sorunu yüzde yüz turbo elektrovana bunu değiştir bana dua etceksin bendede aynı sıkıntı vardı düzeldi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |