|
LANET OLSUN Kİ PEUGEOT 106 XR SAHİBİYİM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yasin71
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2017 Saat 21:11 |
yaklaşık 1 yıldır 106 kullanıcısıyım. aracıma sıfırdan motor yapıldı aradan 1 ay sonra araç çalışmamaya başladı ve ilk çalışmada araç çok sarsıntılı çalışmaya başladı sonraları bir çalışıp bir çalışmadı. Arka koltugun altındaki benzin deposundan cızzzz sesi gelince araç çalışıyor o ses gelmeyince çalışmıyordu. Aracı elektrikciye gösterdim usta benzin pompası çalışıyor ve beyinde arıza olabilir dedi beyine baktı hata çıkmadı sonra sigorta panosundan sigortanın yanık oldugunu ve bir yerden şase aldıgını söyleyip sigorta panosunu degiştirdi. Araç 1-2gun çalıştı sonra tekrar çalışmamaya başladı ve şimdi araçtan benzin pompası cızz sesi gelmeyince bekliyorum 3-4saat sonra tekrar çalışıyor ama yine biraz kullandıktan sonra yine çalışmıyor yani kafasına göre çalışıyor. Bu sorunu yaşayan veya anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
|
|
yasin71
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
55kisi bakmis yokmu bu sorunu yasayan veya anlayan???
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şeker abim asabiyete gerek yok. derdin belli işte mesajında sende yazmışsın. forumu araştır oturduğun yerde referanslı işinin ehli bir usta bul git. senin derdin adam gibi usta olmaması.
|
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 aracimda benzin pompasi ile ilgili bende sorun yasadim.
Forumlardan arastirdim benzin rolesi diye bi parca var motor beyninin altinda bulunyor(206'da) Bu parca arizali olma ihtimali vardi. Parcayi 50tl ye aldim kendim degistirdim ve sorun cozuldu. Bazi problemler cok basit olabiliyor. İsi tam bilmeyen ustalar zoraz sokuyor. Bence röleyi kontrol ettirmende fayda var. Bazen calisiyo bazen calismiyo olabilir. |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Gayet mantıklı.. |
|
KvncKR
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende de 99 model peugeot 106 xr 1.4 var 2008 yılından beri gittiğim ustam var şaşmaz oto sanayi sitesinde lovato lpg cinin karşısında Aydemirler Oto İrfan Usta var. Aracı ona gösterirsen sana yardımcı olur hocam işinin ehli bir usta atıp tutmuyor istiyorsan özelden numarasını verebilirim.
|
|
omerang
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
marş basıp da çalışmıyorsa immobilizer iptali ile çözebilirsin...
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
sensör soketlerini elinle yokla derim yada elektrik soketlerinin hepsini oksitlenmeye dayalı sıkıntı olabilir
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Arızanızın bir kaç sebebi olabilir 1 benzin pompası sıkışıyor olabilir 2 çiftli role dediğimiz parça kontağı açtığınızda benzin pompasını devreye sokar marşa bastığınızda ateşlemeyi devreye sokar muhtemelen çiftli role bazen açmıyor sorun bundan kaynaklanıyor aracı incelemek gerek
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |