|
S Modu çalışmıyor (Çözüldü) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
nikomedes
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2017 Saat 22:08 |
2010 model 308 1.6hdi otomatik millesim aracı aldıktan sonra hiç dikkatimi çekmemişti, ihtiyaç da duymamıştım ama bugün deneme amaşçı S tuşuna bastım ve hiçbir şey olmadı, ne gösterge panelinde bir S yazısı geldi ne de devirlerde bir oynama oldu.
bu modu kullanmak için acaba farklı bir yol mu var. ya da arızalı olabilir mi? Düzenleyen nikomedes - 23 Eylül 2017 Saat 16:32 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arızalı olasa yarı verir hocam s modu spor moddur. aracınız 2200 devirde vites değiştirmesi gerekirken 3000 devirde vites değiştirir. Yani kısacası bir problem yok siz fark etmemiş olabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normalde göstergede s ışığının yanması gerekir. 206 da öyle yani.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
acaba vites geçiş kontaktörü mü arızaı?
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olabilir hocam veya soket çıkmış, göstergedeki lamba patlamis olabilir |
|
nikomedes
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
|
tuşa bastığımda s ışığı yanmıyor, basmadan önce de sonra da vites değiştirme aralığı 2200 devir civarı.
kendim kontrol edebileceğim bir yerde mi acaba soketler?
|
|
talip206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O zaman devreye girmiyor. Vites kolunun altından itibaren kontrol etmek gerekiyor. Sizin kontrol etmeniz zor. Kar modu devreye giriyor mu peki * şeklinde isareti vardır ona basip deneyin. |
|
nikomedes
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
|
Kar modu yok, o yüzden deneyemiyorum.
S modu düğmesinin yumuşak mı sert mi olması gerekiyor, bendeki çok sert, acaba sadece düğmede mi bir arıza var. vitesin çevresindeki parlak kaplamayı çıkartabiliyor muyuz?
|
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
O kaplamayı çıkarabilirsin onda problem yok ama pek bakıp anlayacağınız birşey değildir kanımca. Tabi düğmeye bakmakta fayda var önce. Burdakine benzer şekilde çıkıyor
|
|
TooJohn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
S tusuna bastiginizda arac yuksek devirde vites atiyorsa calisiyor sorununuz gosterge ekranindadir.
Diger turlu sorunu s tusunda arayabilirsiniz. |
|
nikomedes
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
|
Vites değiştirme aralığı ve devirlerde bir değişim yok. Tuş veya bağlantılar arızalı anlaşılan. Yarın tuşun altına bakmak için parlak parçayı sökmeyi düşünüyorum.
|
|
nikomedes
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
|
Sorunu çözdüm. Bugün o parlak plastik parçayı söktüm. S düğmesinin altına gelen gri bir lastik var, yerinden çıkmış, düzelttim, şu anda çalışıyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |