|
307 aux aktiflestirme işlemi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2017 Saat 12:51 |
||
Öncelikle selamınaleykum az önce aliexpresden 307 icin aux kablosu siparisim geldi 8 günde geldi açıkçası cok mutluyum her neyse ben bunu ankarada nerde aktif edebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim
|
|||
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
PP2000 cihazı ile aktifleştiriliyor bildiğim kadarı ile, servislerde zaten vardır. Gidip sorabilirsin
|
|||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
||
Servislerde cok pahalı olur diye düşündüm ozel?bir servis var midir acaba yapabilen
|
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
PP2000 veya Diagbox ile Cd changer ın aktif edilmesi gerekiyor.
Ankarada kullanan kişilerde var, Forum moderatörlerinden de Alicilik ile irtibata geçebilirsiniz. bu arada aldığınız ürünü merak ettim hangi aparattan almıştınız?
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
||
Hayırlı olsun.
Forumdan moderatör arkadaşın numarası var.benim hız sabitleyicimi takmıştı.size özelden msj atıyorum. Rd3 tiplere aux olmuyor.umarım teyviniz rdt4 tür.. |
|||
Furkan979
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
||
Yardımlarınız icin cok sağolun her zaman gittigim vatan peugeot da actirdim sağolsunlar hızlı bir sekilde yaptılar aparati kendim taktim evdeki örgü sisleriyle radyoyu çıkarıp direk arkasina taktim sonrada o kabloyu radyonunu altındaki boşluğa sabitledim suan cok iyi çalışıyor hele birde ipod touch la ses daha da güzel çıkıyor tavsiye ederim
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cemal aga ne kadara acti bende yardimci olurdum mesajinizi yeni gordum. |
|||
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynı işlemi 206 için yaptıracağım. Acaba kocaeli ve İstanbul anadolu yakasından bana servis tavsiye edebilecek birileri varmıdır ?
|
|||
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|||
mburakaslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mburakaslan
|
||
Hocam yardim et bizde yaptiralim. Benim canima tak etti ya yeni teyp alacagim ya da bunu yaptiracagim.
|
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
elimde program mevcut fakat tecrübeli değilim, sadece kendi aracımda CC yi aktif ettim.
istanbul avrupa yakasında bu tür işlemleri yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
Furkan979
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
||
Aslında cok basit aliexpress den o kabloyu alıp radyounun arka girisine takacaksaniz daha sonra herhangi bir servise gidip aktif ettireceksiniz |
|||
mburakaslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mburakaslan
|
||
Kardeş hangi kablo bu link varmı alalım bizde bari. |
|||
Furkan979
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
||
Ben bunu aldım hocam yanlız bir sorun var kabloda birtek bendemi herkesdemi bilmiyorum ama normalde sadece sag taraftan geliyor sesler soldan boğuk boğuk sesler geliyor ama ayararlardan sesi tam saga alınca düzeliyor haberiniz olsun genede eğer ayarı yaparım derseniz alın ses kalitesi iyi Dewtreetali ücretsiz kargo 3.5mm Araç AUX Adaptörü Ses Kablosu Için Peugeot 307/308/407/408/507 Citroen Zafer Sega C2/C5/RD4 http://s.aliexpress.com/eIzuiIvm (from AliExpress Android) |
|||
eymengokhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eymengokhan
|
||
merhaba bende bu aux u aktiflestirmek istiyorum bursada bu isi yapan varmi biliyomusunuz illaki servisemi gitmek lazim
|
|||
Furkan979
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
||
Servise gerek yok multimedyacilar da açıyor yada aracinizi nerde genel bakimini yaptiriyorsaniz oraya gidin tanıdık diye para da almazlar
|
|||
eymengokhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eymengokhan
|
||
hocam araci yeni aldim o yüzden suan gittigim herhangi bir servis yok dediginiz gibi multimedyacilara bi sorayim bakalim yapiyolarmi
|
|||
MUSADİGE
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
merhaba; Araç Beyinlerinin arızasını silen tespit eden yerler var, her sanayide bulunur. onlara gidip Input1 açtırabilirsin. PP2000 yazılımı genelde vardır. Aux girişi açılabiliyor. Hız sabitleyici içinde aynı şekilde bu programla özellik aktif edilip ayrı bir aparat takılıyor.
|
|||
ozkantuning
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: İstanbul avrupa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozkantuning
|
||
Selamlar arkadaslar bende araniza yeni katildim aux kablosu ve hiz sabitleyici kolu siparis ettim geliyor. Bunlari istanbul avrupa yakasinda aktiflestirecek arkadasimiz var midir ?
|
|||
cetinolcay
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
|
||
Üstad hız sabitleyici için link paylaşır mısın? |
|||
Love the life you live, live the life you love !
|
|||
ozkantuning
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: İstanbul avrupa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozkantuning
|
||
Aliexpress uzerinden aldim hocam link asagida ama siparis verirseniz cruise control gondermesi icin mesaj atin
https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32836381615.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.47e3e036W3y2mx |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |