|
alt takım maliyeti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
orhan007
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2017 Saat 20:11 |
||
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu ay kısmetse alt takımları elden geçirecem. 307 1.4 benzin comfort. Bilgisi olan arkadaşlar
Tahmini ne masrafım olur. Alttan bariz sesler geliyor. |
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
değiştereceğin parçalara bağlı eğer değiştirecekseniz komple yenilemek iyidir. bu parçalar markaya göre değişir yerli alırsanız hepsi 250-300 tl civarlarına gelir ama ayd felan almayın kesinlikle çabuk bozuluyorlar. tavsiyem trw öneririm biraz daha pahalıdır ama daha uzun ömrülüdür.
Sağ Salıncak Sol Salıncak Sağ Rotil Sol Rotil Sağ rotbaşı Sol rotbaşı Sağ Rot Mili Sol Rot Mili Sağ Viraj Askı Rotu Sol Viraj Askı Rot |
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Haziran ayında delphi almıştım. Memnun kalmadım. Ufaktan ufaktan başladı yine sesler. Trw bulamamıştım. Set pug markette 200 tl bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam + işçilik ne kadara anlaşırsan artık.
|
|||
orhan007
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok teşekkür ederim...
|
|||
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Merhaba.
Arabam 307 1.6 otomatik 2004 model.. Aracı alır almaz hemen ön takım amortisör vs değiştirdim.. arabada çıt ses kalmadı.. tamamen orjinal parçalar aldım.. 3 ay sonra arka amortisörün biri gitti.. 6 ay sonrada öndeki z rot gitti... firmayı aradım.. kem küm.. Orjinal parçada malesef garanti vermiyoruz dedi.. O yüzden bundan sonra yansanayi kullanıyorum. Daha kalitesiz olabilir belki ama garantili... Kolay gelsin |
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
neye garanti veriyorlar mış peki. faturası varsa hakem heyetine versen paranı alırsın geri. öyle saçmalık mı olur hem %50 daha pahalı al hem garantisi yok.bu da yeni düzen düdükleme herhalde.
|
|||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet maalesef orjinal ürünleri yetkili servis takmadigi için garanti vermiyorlar. Tabii bu durum yasal değil diye düşünüyorum. Biraz uğraşılsa sonuç verir ama uzun işler. |
|||
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
||
Peugeot Türkiye yi aradım. Malesef orjina parada sadece servis montaj yaparsa garanti veriyoruz dedi..
3 -4 kat para verip 10 kat rezil oluyorsun. |
|||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||
alt takıma bende yakında gireceğim ama benim alt takımda tık yok sadece rotil körükleri gidik. orjinal parçalar çok pahallı yerli olarak ayd var garantili ürün ama iyi bişey değil bozulursa işçilik parçadan pahallı :) orjinale eşdeğer tek marka var TRW başka marka takmanı tavsiye etmem bende TRW kullanacam
TRW sağ-sol Rotil + sağ-sol Z rot + sağ-sol rot başı 175 tl fiyat aldım değiştireceğim parçalar bunlar.AKS iç dış körükler sağlam salıncağa gelince iki kauçuk burç var onların durumuna göre burç alıp takarım sorun varsa tabi senin salıncaklar orjinalse değişmeyin içindeki kauçuk burçlar fiyat olarak daha uygun hepsini orjinal olarak yapsanız salıncaksız 400 tutuyor.
|
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu ön takım parçalarını serviste değiştirsek kaç lira işçilik kaç lira malzeme veriyoruz ?
|
|||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
En az malzeme tutarı kadar işçilik alırlar. Ama şöyle de bir durum var. Senin piyasadan aldığın orjinal ürün 300 tl ise serviste malzemeye 400 isterler. Yani orjinal ürün fiyatına da kar payı koyarlar. |
|||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla sıkıntılı işler açıkçası. sanayi bazen çok can sıkıyor. servis biraz pahalı ama kafan rahat oluyor gibi.gerçi bakma sanayide de arızayı bulana kadar o parça bu parça derken dünya masraf çıkıyor.aynı kapıya geliyor. o olmadı bu bu olmadı şu diyorlar anlamıyorlar. vercen bunların eline doğan slx anca ondan anlıyorlar.
|
|||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
||
2 sene önce 800 tlye ön takımlarda ne var ne yok hepsini orjinalleriyle değiştirttiydim fakat son zamanlarda bozuk yola girdiğimde şıngırtı sesi gelmeye başladı. Bu sesi neyden dolayı yaptığını bilen varmı?
|
|||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|||
sosyolog_56
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2017 Konum: Siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
|
||
Delphi marka nasıl hocam. salıncaklar hariç?
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
[/QUOTE]Delphi marka nasıl hocam. salıncaklar hariç? [/QUOTE]
iyi bir markadır kardeşim. Zaten bir çok orjinal parça üreticisidir kendileri. Parçaları fiyatına göre gayet kalitelidir.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |