![]() |
|
Motordan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Snrzrl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2017 Saat 23:51 |
Cümleten hayırlı bayramlar bugün 307 aracının motor v kayısının ordan sanki dikiş mıntıkası çalış gibi ses gelmeye başladı acaba daha önce başına gelen varmı nedeni ne olabilir
|
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sesin anlaşılabileceği bir video çekebilirsen daha çok faydalanabilirsin diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Snrzrl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Şu anda çekemiyorum yarin sabah çekip atabilirim inşallah sorun büyük degildir
|
|
![]() |
|
Bugün gergi takozu degistirdim ses kesilmedi usta kasnaktan olabilir dedi şimdi sıra kasnakta
|
|
![]() |
|
mehmetkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayış esnemiş olabilir, benzer bir sorun başıma gelmişti 2 usta gergi kütüğünü değiştirdi ama ses kesilmedi. En son bir ustanın aklına kayışı değiştirmek geldi sorun çözüldü. Zamanla kayış esneyebiliyor.
|
|
![]() |
|
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Motor kasnağının orası orjinalinde ortası plastik şekilde yapılmış hocam, o plastik ve demir birbirine vuruyor gözle görmeniz imkansız zaten yeni kasnak orjinali komple döküm olmuş, kasnağı değiştirin düzelir bence. Bendede bu olay vardı 3 kez gergiyi değiştirdik her seferinde ses kesiyor 1 hafta sonra tekrardan gelmeye başlıyordu. kuş sesi gibi gelirse gergi dikiş makinesi gibi ses gelmeye başlarsa kasnak.
|
|
![]() |
|
Bugün kasnağı degistirdim ses kesil 20 im yol gittim bu kez kuş sesi gibi ses gelmeye başladı ustaya tekrar gittim gergi takozu dedi ben anlayamadım biri değişiyor öteki ses yapiyor. Aslında aklıma geldi kayışın esnemiş olacağı yarında vergiyi değiştircem bakalım ne olcak.
Düzenleyen Snrzrl - 28 Haziran 2017 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
İlk gelen ses dikiş makinası sesi gibiydi en az 6 tane ustaya sordum hepside gergi dedi degistirdim ses kesilmedi şimdide kasnak değişti muhtemelen arkadaşın dediği gibi kayışta sorun var
|
|
![]() |
|
Evet geldik yolun sonuna bugün kayış ve gergi takozonu degisteirdim ses kalmadı bu bana biraz masraflı oldu ama hallettik umarim uzun sure ayni yerden sorun cikartmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |