![]() |
|
2006. 307sw 1.6 benzin. marj motorun neresinde |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aliagam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2017 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2017 Saat 23:09 |
Selamunaleykum arkadaşlar.
Bana yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim. Marj motorunudegistirmek isterim.. Yeri nerede. Goremedim ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz. çok detaylı bulamadım ama bu işinizi görür sanırım.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Motora önden baktığınızda arka kısımda sağda. Hava filtresi kutusunu ve hava hortumunu sökünce bir kısmını görebilirsiniz.
Edit: 1.6 Benzinli motor içindir. Düzenleyen sdttn - 15 Mayıs 2017 Saat 22:27 |
|
![]() |
|
aliagam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2017 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Teşekkürler ..
Usten mi çıkarılır yoksa motorun altından mi. Dikkat etmem gereken onemli nokta varmi. İlk defa döneceğim. |
|
![]() |
|
İlk defa çıkaracağım
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Ben üstten çıkarmıştım. Motoru kucaklar gibi sağ ve soldan ellerinizi motorun arkasında marş motorunun olduğu yerde kavuşturun benim kollar o kadar uzun olmamasına rağmen işimi halletmiştim. El yordamıyla civataların yerlerini bulup sökmeniz gerekiyor. Hava filtresi kutusu, hava hortumlarının sökülmesi gerekiyor. Aküyü komple sökmek gerekiyor muydu hatırlamıyorum (sökmüştüm galiba).
Edit: Resim de çekmiştim. Yolcu tarafından. ![]() Düzenleyen sdttn - 16 Mayıs 2017 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim
Sıra anahtar alımında.. Hangi tur anahtar almak en uygun olacaktır.. Saygilarimla |
|
![]() |
|
Lokma seti olmadan olmaz. Uzatma kolu lazım.
|
|
![]() |
|
Lokma setini de aldlm..
Ve kendim etkisini sokup yenisini takabildim ![]() Çok teşekkür ederim dostum. Önümüzdeki ay vizeye gireceğim de.. Bir sorun kaldı Silgeclerin su bidonu galba delik.. Koyduğum 4 litre suyu 20 dakikada. Alttan akıp bitiyor. Bunun çıkarılması nasıl yapılır? Yardımcı olabilir misin Önceden teşekkürler |
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deliği bulabildiysen çıkarıp plastik kaynak yap olmazmı. Değiştirme ufak birşeyse eğer yazık |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
genelde sağ önde çamurluğun altındadır. sağ ön tekeri ve davlumbazu sökünce karşına gelecek
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Popomundo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üstten çıkarabilirsin ama ama aküyü hava filtre kazanı falan sökmen lazım marş motorunu neden değiştiriyorsunuz tamir olmuyor mu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |