![]() |
|
Yanık kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ardinal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2017 Saat 23:25 |
Aracımı 150 binde aldım. Şuan 196 binde. Uzun yol yapıyorum hep. Dün ve bugün dik bir yokuşu(dilovası) 110 ile çıkarken yanık kokusu geldi. Kalkışta bazen titreme oluyor fakat benden kaynaklı da olabilir emin değilim. Bazen de olmuyor çünkü. Devir artarken hızlanmama problemi yaşamadım hiç. Baskı ve balatadan şüpheleniyorum. Farklı farklı test yöntemleri okudum. 206 HDI için kesin bir test yöntemi bilen var mı ? İşcilik fiyatı hangi civarlarda olmalı ? Ustalara güvenemiyorum. Hemen değişelim ayağı çekiyorlar. İstanbul(asya) veya Kocaelinde dürüst bir usta öneriside alabilirim. Teşekkürler.
|
|
2008 Peugeot 206 HDI 1.4 Fever
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence motorundan yağ damlamış egzosun üzerine..
|
|
![]() |
|
mehmetkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetkaya
Yağ kokusuda olabilir, turbo değiştirdikten sonra özellikle arabayı sıkıştırdıktan sonra ve sıcak motorda havalandırma açıksa yanık kokusu alıyordum. Geçenlerde ustam basit bir contayı değiştirdi şimdilik yapmıyor. Motorda gözle görülür yağ kaçağı var mı bir kontrol edin.
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bence ısı kalkanlarını kontrol ettir. yağ oraya indiyse motorda yanma yapma ihtimali var arkadaşların dediği gibi turbodan yağ atıyor. ben az daha yakıyordum öle ısı kalkanları özelliğini yitirmiş yanık kokusu geldi indim baktım duman cıkıyor hemen su bastım geri döner dönmez kalkanları değiştirdim şuan ne koku var nede problem dikkat et usta çogu bundan yanıyor dedi banada oradaki sıcaklık baya bir yüksek .
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |