![]() |
|
307 ön cam fiskiye sıkıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2017 Saat 13:24 |
||
Merhaba arkadaşlar,
arabayı aldığımdan beri her 2 ayda bir bu fiskiyelerden alıyorum, sebebi su atıyor ama kaputu geçemiyor içini temizliyorum açıyorum v.s. v.b. şeyleri yapıyorum 2 ay sonra kullanılmaz hale geliyor. - olarak taktığımız gibi kalıyor olması fiskiye nereye attıysa tamam artık bi ayar yok. Ayarlanabilir bizim araca uygun fiskiye yada çözüm üreten oldumu daha önce ? yoksa ben bir çözüm yoluna gideceğim başka marka bir aracınkini alıp bizimkine uyduracağım bir şekilde. |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben en son 106 varken ayar yapmıştım ama hiç toplu iğneyle ayarlanıyormu diye denedinmi bunun içinde illaki bir demir olması lazım
|
|||
![]() |
|||
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
||
Yok hocam bunun ayarlanacak hiç bir yeri yok malesef, ilk fiskiyeleri içinde ayar yeri vardır diye bozmuştum.
|
|||
![]() |
|||
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
||
Benimde sol kaputu geçemiyor ama bazen geçiyor idare ediyorum. Dediğin parçayı değiştirince düzeliyor mu acaba ?
Senin su tankında pislik olabilir mi acaba ?
|
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Su deponu ve hortumlarını kontrol et bence kireç kaplanmış olabilir.. Bu plastik basit birşey bozulacak yanı yok. Eğer çeşme suyu kullanıyorsan kireçten tıkanması normal.. 3 sene önce ben de temizlemiştim.. Sonra hep cam suyu kullandım suyla karışık. 3 yıldır sorun yok..
|
|||
![]() |
|||
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
su deposundaki motorda sıkıntı olabilir eyer kireçlenmiş dönmekte zorlanıyorsa suyu basınçlı olarak fiksiyelere iletemiyordur.
yada hortumlar tıkalıdır.
fiksiyeleri çıkar tak yandaki tırnakları kırılıyor bence sen hiç fiksiyelerle uğraşma |
|||
![]() |
|||
||
Parçayı değiştirdiğimde düzeliyor normale dönüyor su atması.
Valla hocam fiskiyeleri çıkarttığımda hortumlardan gelen suyu parmağımla durduramıyorum o kadar güzel çalışıyor pompa, aldığımdan beri bende çeşme suyu hiç koymadım.
üst mesajımda yazdım hocam pompada arıza borularda kireçlenme v.s. yok.
|
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
||
depon kireclenmiş olabilir. ufak ufak kirecide atıyorsa fışkıyeyi tıkıyor olabilir.
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
||
benim şirket aracım c-elysee de vardı bu sorun.
iki fıskiyeyide çıkarttım, hortumlarına ve fıskiye uçlarına kompresörle hava tuttum, o şekilde düzeldi şimdilik devam ediyorum.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
K@RUB ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2016 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
||
Selamlar, antifriz li cam suyu kullanıyor musunuz ? içerideki tortuları söker
|
|||
![]() |
|||
||
Yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ederim,
Geçen hafta muayeneye girmeden önce, fiskiyelere hava tuttum, sürekli olarak antifirizli cam suyu kullanıyorum, elimle fiskiyeleri söktüğümde ve çalıştırdığımda inanılmaz bir basınç var yalnız sıkıntı olan şey bu fiskiyelerin ayarlanmaması ile ilgili yenisini de aldığımda camın 10 cm altından üstüne doğru atıyor suyu bunu ayarlı biçime dönüştüremezmiyiz ?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |