![]() |
|
bir topicte iki soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 Saat 14:30 |
nasılsınız arkadaşlar..
bundan 2 hafta önce 100 ytl benzin ile 471,5 km yaptım.aracım 7,1 gösteriyordu yol bilgisayarında
geçen hafta 100 ytl benzin ile 398 km yaptım 8,8 gösteriyordu
dün 100 benzin aldım ve 11,3 gözüküyor sanırım 300 km anca yapıcam hava soğukluğunu yakıtla ilgisi bukadar olurmu acaba???
gelelim ikinci soruma.sabah aracı ilk çalıştırdığınız zaman eksozdan motor ısınana kadar beyaz duman çıkıyor.bazen ben e-5te giderkende arada buzgibi havada beyaz duman atıyor.acaba dur kalk çok olduğundan motormu soğuyor yoksa termostatta bir sorunmu var
saygılar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bembeyaz duman atması çiğ benzinden meydana geliyor benim bildiğim.Motor soğukluğuyla pek alakası olmadığını tahmin ediyorum.Araç benzinli mi hdi mı? |
|
![]() |
|
benzinli
|
|
![]() |
|
Benzinli ise çiğ benzinden muhtemelen.Sanırım benzin otomatiğinde sorun var.Yolda dip gaz yaptığında ttireme yada kapaklanma yapıyor mu?
|
|
![]() |
|
hayır herhangi bir sorun yok.kaç aydır 100 kmh geçtiğim yok açıkcası.biraz motorumu zorlasam???araba alındığından beri 2 kere grdi redline :) briaz sıkim kendine gelsin ozmana
|
|
![]() |
|
O zaman benzinde bir sorun var.Mümkünse deponu temizlet.Ve akaryakıt istasyonunu değiştir. ![]() |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Benzinden de olabilir.Bazı istasyonlar benzini pompalarken yarısını hava pompalıyor..
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
aklı kelden benzini shell den al derim eğer shell de ise bu problem yorumsuzum... |
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
ilk çalıştırmada benim aracımda bembeyaz duman atıyor belirli bi sure soguk havalardan dolayı bence.
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Benim arabada ilk çalıştığında öyle soğuk iken ama benzinden olsa devamlı öyle olması gerekmezmi?
|
|
![]() |
|
benzini tuzla shellden alıyorum.3 haftadır eve gitmediğim içn farklı yerlerden aldım.bence soğukla alakası çok
|
|
![]() |
|
Dediğim gbi büyük ihtimal benzin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |