![]() |
|
ACİLL YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Erdi1686 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2017 Saat 04:39 |
Arkadaslar şimdiden yardımlarınız için tesekkür ediyorum...
2001 model roland garros aracım var ıkı GUN once hidrolik hortumunu yağ kacagı vardı servıscım yarın sabah getir halledelim dedi neyse sabah kalktım aracı calıstırdıgımda devir 2000 gecmeyıp gazına hıc yememeye basladi zar zor tamırcıye goturdum pcye bagladılar gaz kelebeği sorunu var denildi gaz kelebeği değişti sorun yıne devam bu arada hararette sona dayandı müşür arızalı dedi değişti tekrar pcye bağlandı arac yine aynı iki gündür uğraşıyorlar nafile arac suan elektrıkcının onunde kımı beyinde problem var diyor kımı elektrik tesisatı sıkıntılı diyor ısın kotu tarafı azda olsa calısan araba şimdi hiç çalışmıyor ne benzinde ne lpgde yok mu yardımcı olacak İşten anlayan birini tavsiye edecek bursadan yoksa yakacağım arabayı işi bilmez tabirciler yüzünden |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. lpg sistemini pasif hale geitirin siğortasını söktürün araç benzinde olsun ve çeyrek deponun altında benzin olmasın birde araç bezin pompası çalışıyormu ona bakılsın. ecu (motor içindeki) soketlerini kontrol ettirin oksitlenme vs. varmı kran devir (pozisyon) sensörünü baksınlar. araç tamir edilirken akü söküldümü akü durumu nasıl marş basıyorda çalışmıyor yoksa tık bile yokmu. bobin ve bujiler kontrol edildimi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |