![]() |
|
307 çekişten düşme problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
erdiano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2016 Saat 16:56 |
|
Herkese merhaba. Bugün yaşadığım sorunla ilgili forumda açılmış baslik bulamadigim icin ben başlık açtım. Malum kış aylarındayız. hava yaklaşık -6 -7 derece iken normal bir sekilde yolda giderken arabanın hizlanmadigini farkettim. Hizlanmadigi gibi yokuslarda da baya baya yavaşladı. Gaza sonuna kadar basmama ragmen 3bin devri zar zor gördü ve vites 5te iken 3 bin devirle olmasi gerektigi hıza çıkmadı.
Acaba dedim arabanin tekeri mi patladı? arabayi durdurup indim kontrol ttim tekerlerde sıkıntı yok. Tekrar bindim yoluma devam ettim. Ha bu arada motor isigi da yanıp sonmeye başladı. Normalde zaten surekli yanar motor ışığım arabada lpg olmasi sebebiyle ve her calistirdigimda antipollution uyarisini alırım. Bu kez yanıp sonmeye basladi motor ışığı. Bir sıkıntı var ama ne çözemedim. Evin onune geldigimde arabayi stop etmeden, vites bosta gaza basiyorum sonuna kadar ama araba 4bin devire geliyor dayaniyor ibre sanki sona dayanmis gibi daha yukari cikmiyor. Kaputu açtım (motor sesi de değişik geldi biraz) motor normalden cok daha fazla bir sarsıntıyla sallaniyordu. Ama arabanin devir gostergesi oynamiyor 0,9 bin devirde sabit duruyor, motor resmen halay cekiyor yerinde. Tanidigim iyi bi usta var istanbuldan onu aradım. (bu rada ben yozgattayim) durumu oldugu gibi anlattım telefonda. Ateşleme bobini ariza yapmis, motor tekledigi icin sallanıyor, degistirmen gerekiyor dedi. Kayseride tanidigin usta varsa yönlendir dedim, bu halde gidemezsin kayseriye kadar dedi. Neyse dedik kapattık. Arabayı stop ettim tekrar çalıştırdım. Bu sefer motorun sallanmasi da, 4bin deviri geçmeme sorunu da yoktu. Tekrar bi yola çıkıp deneyecegim bakalim yine ayni sey olacak mı. Denemeden once de burada bu sorunu yaşayan bilen duyan tecrubeli arkadaslar varsa diye yazmak istedim. Problemin ne ilduguna yonelik herhangi bir fikri olan var mı? Simdiden herkese teşekkürler. |
||
![]() |
||
uguur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet erdi bey bende sizin belirtmiş oldugunuz şekilde kısmi hatalar ile karşılaştım aracımda oncelikle kesinlikle aracınızı ilk calıstırıdıgınız anda hareket ettirmeyin ve stop etmeden 1 dk rolantide bekleyin kış aylarında yani kontak cevir yürü yapmayın Ve en önemlisi bana denilen enjektörleri temizletmem gerektigi çekişten düştüğü için .
|
||
İstanbulTR
|
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4 adet buji al bosch lpgli olduğu için 60 mm iyi bir ustaya ayarlattır. en basitinden başla derim serviste bilgisayara bağlattır sorunu bulsunlar tamir fiyat teklifi al pahalı gelirse dışarıda yaptırırsın
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
![]() |
||
erdiano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uğur bey ve İsmail bey yanıtlar için teşekkür ederim. Aslında Uğur bey çok doğru söylüyorsunuz ben ilk çalıştırmada ve stop ederken beklemeye hiç dikkat etmiyordum. Turbolu araçlarda bu durumun çok önemli olduğunu okumuştum. Bizim araçlar turbolu değil ama yinede aşırı derecede motor aşınmasına sebebiyet veriyormuş bir süre beklemeden hareket etmek ve stop etmek. Bu konuda daha dikkatli olmaya çalışacağım ama yaşadığım sorun bununla pek alakası yok gibi. Bu sorunu daha çok -7 -8 derece havada yaşıyorum. Mesela bugün sabah - 11 -12 idi ve arabayı çalıştırdıktan yaklaşık 12 13 km sonra aynı sorunla karşılaştım. 1 haftadır yoktu. soğukla bi alakası var mı bilmiyorum ama İsmail Beyin dediği gibi bujileri değiştirmeyi deneyeceğim ve en kısa sürede bi servise gideceğim inşallah. Ama bu seferde kafamda şöyle bir soru var. Ben bu sorunu Sürekli yaşamıyorum, servise gittiğim anda da sorun yaşanmazsa, servis bilgisayara bağladığında sorunu tespit edebilecek mi acaba? Gidince görecez bakalım. İsmail beyin de dediği gibi basitten başlayacağım. inşallah bu sürede motora veya aracın başka bir kısmına bu sorun sebebiyle daha büyük bir hasar vermem, çünkü aracı günlük işe git gel kullanmaya devam ediyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |