![]() |
|
Yakit sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmettartan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettartan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 Saat 11:33 |
Cevaaaappppppp
|
|
![]() |
|
ahmettartan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettartan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haa bi de lpg hoturtumları da değişti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettartan
Aynı sorun ben de de var 2004 model 1.6 otomatik 307
Benimki 62krş yalkıyor çıldıracağım... Lpg Beyin değişti bujiler değişti. Sübaplar değişti termostat değişti radyatör değişti ama hala düzelmedi... Bi yardım bi fikir.... |
|
![]() |
|
Emrebbr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska akil verebilecek kimse var mi arkadaslar
|
|
![]() |
|
Emrebbr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Lpg regulatoru degismis ondan bi sikinti olabilir mi ?
Düzenleyen Emrebbr - 05 Aralık 2016 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
nissan pikap gibi yakıyor seninki. ben yazın lpg 2.3 iken hesaplamıştım km ye 15-16 krş yakıyordu. lpg de montaj çok önemli.o kadar şey değişip hala sonuç alınamadıysadandik montaj olabilir. |
|
![]() |
|
conywolker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı conywolker
40 kuruş çok hocam bende 307 var 2.25 civarı lpg fiyatı burda şuanda Ankaradayım ayrıca, 80 90 TL ye 380-400 km yol yapıyorum,
yazın aynı fiyatlara 420-440 km oluyor bu şehir içi 1.6 16V 110bg aracım 40 kuruş aşırı yüksek bir rakam senin mak. 25 kuruş olur diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Arkadaslar herkese merhaba, ben yaklasik iki ay once 2000 model otomatik 206 xt aldim,aracim lpgli ancak km de yaklasik 40 kurus yakiyor (70 tl gaz=160km) araca sibop ayari yapildi,hava filtresi ve bujiler degisti,lpg hortumlari degisti lpg ayari yapildivs ancak bir turlu yakiti dusuremedim benzin gostergesi bozuk oldugu icin benzinde hiz deneme sansim olmadi,sanzimani iyi durumda,bu araclarda bu yakit normal midir, manuellerde 22-25 krs arasi otomatikte 30-35 krs olmasi gerekir diye dusunuyorum , bu sorunu yasayip cozen veya bilen varsa, bilgi verirse sevinirim.tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |