![]() |
|
Lpg de benzin yakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muallimsamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2015 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muallimsamil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2016 Saat 23:45 |
2005 206 sw var. Geçen 300 km yol gittim tamamen lpg de. Benzin ibresine göre konuşuyorum yaklaşık yarım depo benzin harcadı normal mi sizce? Değilse sıkıntı ne olabilir. Çözüm Ha keza? Hayırlı geceler
Düzenleyen muallimsamil - 12 Temmuz 2016 Saat 23:46 |
|
Kişinin Edebi Aklının Tercümenıdır
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir sıkıntı yok hocam bizim 206 ların hepsinde oluyor benzin göstergesi gittiğiniz yola göre otomatik olarak düşüyor harcamasada benzini yarım depo benzin olduğu zaman belli aralıklarla kendini resetleyip normal değerine geliyor. bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de aynı durum olmustu beraber yakıyor diye düşünüp tüpe role taktırmıştım benzine otomatik geçmesin diye ama aynen arkadaşın dediği gibi sorun yok.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
muallimsamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2015 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muallimsamil
Teşekkürler, rahatladım siz de öyle deyince. Zira sorduğum ustalar da aynı şekilde söylüyorlardı. Peki arac benzin ibresi ışığı yanınca ne yapıyorsunuz? Bi miktar ( 5-10 tl) benzin alıp geçiştiriyor musunuz? Yoksa zaten ibre kendini güncelleyecek deyip bekliyor muyuz?
|
|
Kişinin Edebi Aklının Tercümenıdır
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin almanıza gerek yok yarım depo benzin olunca kendi resetliyor hocam. birde bizim araçlarda 5-10 tl bezinle ibre kıbırdamıyor bile en az 7-8 lt benzin almak gerekiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ersinyildiz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
Arabanın ruhsatını almaya giderken bana da aynısı olmuştu :) Dedim bozuk araba aldık herhalde. Arkadaşların da dediği gibi, yakıtın devir ve yoldan hesaplanmasından kaynaklı bir durum. 150 TL'ye, şamandıraya yapılan elektronik bir işlemle çözüldüğü söyleniyor ama çok tavsiye etmiyorum. Bu arada aracınızda tam dolu depo benzini uzun süre tutmanızı tavsiye etmem, LPG'li araçlarda benzin çok uzun süre depoda beklediği için yanıcılık özelliğinde azalma oluyor. Bu da soğuk havalarda, özellikle sabahları aracın çalışmasını zorlaştırıyor. Birkaç marş gerekiyor bazen. Böyle bir problemle karşılaşırsanız aklınızda olsun, aracı arada benzinli kullanmakta fayda var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |