![]() |
|
206 2001 Otomatik immobilizer Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zafer19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2016 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2016 Saat 00:12 |
Öncelikle herkese selamlar.
2001 model 206 otomatik vites araç satın aldık.Yedek anahtarı mevcut olmadığı için anahtar kopyalattık.Kopyaladigimiz anahtarı denemek için marşa bastigimizda araba çalışmadı.Sonra orjinal anahtarla denedik yine çalışmadı.Geri götürdük anahtarlarda bir problem olmadığı söylendi.Elektrikçi getirip arıza tespit yaptırdığımız da immobilizer hatasi cikti ve silinemedi.Elektirikcide beyinde vardir yapamam suan dedi ve araba çarşıda kenarda bekliyor.Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Düzenleyen zafer19 - 03 Temmuz 2016 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olay tamamen anahtarcının suçu. o halledecek. bir şekilde immo kodu sıfırlanmış/kitlenmiş.yeni kod girilmesi iki anahtarın da tanıtılması lazım. geçmiş olsun.bayram önü ![]() |
|
![]() |
|
mrtttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Merhaba benim 206da anahtarn pil bitirme sorunundan dolayı 3 farklı elektrikciyle bu konu hakkında baya bir konuştum.Çinden anahtar getirtmiştim en sonunda pil değiştirmeye devam etmeye karar verip vazgeçtim.öğrendiklerime göre aracın kitapçıkları varsa fabrika çıkış bir immo kodu oluyor benim gibi o kodu bilmiyorsanız 1
bulmak için 1)beynin sökülmesi 2)Peugeot sitesinden ögrenilmesi gerekiyor. Anahtarı immo kodlama cihazıyla kodlamak icin o immo koduna ihtiyac var.Abc de 1 bucuk saat bekleyip 2. Secenegi denedim ve Şase numarasıyla bana fransadan cevap alamadklarını söylediler ki cevap alabilseler sadece immo kodunu söylemeye 65tl alacaklardı. 1.yol ise muhtemelen sizin araca olan ögrendiklerime gore aracnz kendini kitleyip anahtarlarınızı çalışmaz hale getirdi bu durumda yeni anahtarları beyine yeni immo koduyla tanıtmanız gerek 150 liradan fazla isteyen yerler bu kilitlenme ihtimalini karşı garanti veriyordu eğer mümkünse gidin onu kitleyen adam geri yeni anahtarla yapsn.Ucuza yaptrdıysanz aliexpressten anahtar alın 50tl yeni immo koduyla yaptırın derim ben.Geçmiş olsun |
|
![]() |
|
zafer19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2016 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
cevaplarınız için tesekkur ederim.Yaptırdığımız usta kabullenmiyor bende pek ustelemek istemiyorum her ne kadar bayram oncesi arabayi carsida yatirsakta cunku yasi bayagi yuksek amca sonucta saygi duyacagiz.ikincisi yeni bir anahtarci buldum.Bu seferki genç.Adamin dedigi şu ki sizlerinde dediği gibi araç kendini korumaya almis ve tanımıyor anahtarları.Yetkili servis pazartesi oglene kadar acikmis ve dedigine gore bir sekilde ulasip şase nosuna gore bir kod alip o kodla anahtari beyine tanitacakmis.Tek umudumuz bu.Umarim olur.
Düzenleyen zafer19 - 03 Temmuz 2016 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
mrtttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Umutsuzluğa kapılacağınız bir durum yok bence; beynin sökülüp yeni bir immo kodlanması o kodunda sıfır bir anahtara kodlanması ile sorununuz çözülecek ama bence yetkilide yaptırmayın hem pahalı olur hem ben özellikle göraldan nefret ediyorum silecek almaya bile gitmemeye yemin ettim kaza sonrası yaşattıklarından ama tabi sizin bileceginiz iş.
Düzenleyen mrtttt53 - 03 Temmuz 2016 Saat 22:53 |
|
![]() |
|
bu dedigim anahtarci zaten serviste ki bir calisandan alacakmis kodu yani servise girmeyecegiz eger yapabilirse cunku burda yolda kaldik aradik servisi 2001 model dedigimizde sunu yapin bunu yapin dediler ve bizde gelmelerini istedigimizde geliyoruz deyip gelmediler sikayet etmeyide dusunuyorum su araba bir yapilsinda.
|
|
![]() |
|
aracı yaptırdık arkadaşlar sonradan bulduğumuz anahtarcı anahtarları tekrar aldığımız kodla tanıttı ve sorun çözüldü.Herkese teşekkürler
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun aracınızın şase numarasından mı buldunuz immo kodunu
|
|
![]() |
|
Valla galiba şaseyi verdik servise ordan verdiler bize kodu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |