![]() |
|
aliexpress |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2016 Saat 15:50 |
arkadaşlar aliexpressten alışveriş yapacağım. sorum şu kredi kartı kullanmıyorum. banka kartı hesap kartı kullanarak alışveriş yapmam mümkün mü yada havale yolu falan ?
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben o kadar alışveriş yaptım, bildiğim kadarı ile kredi kartı dışında pek ödeme seçeneği yok,
|
|
![]() |
|
smasher ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2016 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Bende hep kredi karti kullandim, para iadesi işlemlerimde bile kredi kartina iade yapildi.
Birde paypal vardi oda artik kullanilmiyor galiba. Düzenleyen smasher - 09 Haziran 2016 Saat 18:02 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
kredi kartsız yok paypal iptal edildi kedi alipay diye bir sistemleri var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
![]() ![]() ![]() ![]() |
tüh ya olmadığı kötü olmuş ama neyse. teşekkürler arkadaşlar
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bende aynı dertten sıkıntı yaşayanlardanım şu sitelerden istediğim ürünü alamıyorum bir türlü.Bizde artık bulduklarımızla yetiniyoruz :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bende kredi kartıyla alişveriş yapıyorum ama ödeme seçeneklerinde webmoney diye bi seçenek var sanırım onla paypal gibi ödeme yapabiliyorsun. Ürünü satı al deyip Other payment methods seçeneğini işaretleyerek bi dene bakalım ne seçenek çıkacak. Denemek için yaptım wepmoney in sitesine yönlendirdi ödeme yapmak için. Önce wepmoney üyeliği alıp para aktarman gerekecek sanırım
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Banka kartı ile alaisveris yapan bi arkadaşım var zaten sistem ayni kredi karti yerine banka kartı giriyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Bankakartı ve kredi kartı ile yaklaşık 1 senedir alışveriş yapıyorum aliexpressten 35 dolardan pahalı ürün almadım ama hakkım yenmedi hiç.Alışverişi yaptığım banka yada kredi kartına iade aldım.
Almayı düşündüğün ürünün satıcısı ödeme ile bilgileri de ürün detaylarında(item descriptions'ta) yazar ben hiçbir ürünün detaylarna bakmadan almam yalnız hiç paypal gördüğümü hatırlamıyorum.Arkadaşlarn dedigi gibi alipay var ve kart. Düzenleyen Mrttt53 - 10 Haziran 2016 Saat 08:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |