aliexpress
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=42352
Tarih: 08 Ekim 2025 Saat 12:40 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: aliexpress
Mesajı Yazan: darklebron
Konu: aliexpress
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2016 Saat 15:50
arkadaşlar aliexpressten alışveriş yapacağım. sorum şu kredi kartı kullanmıyorum. banka kartı hesap kartı kullanarak alışveriş yapmam mümkün mü yada havale yolu falan ?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: baybaba
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2016 Saat 16:47
Ben o kadar alışveriş yaptım, bildiğim kadarı ile kredi kartı dışında pek ödeme seçeneği yok,
|
Mesajı Yazan: smasher
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2016 Saat 18:01
Bende hep kredi karti kullandim, para iadesi işlemlerimde bile kredi kartina iade yapildi. Birde paypal vardi oda artik kullanilmiyor galiba.
|
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2016 Saat 18:10
kredi kartsız yok paypal iptal edildi kedi alipay diye bir sistemleri var.
------------- Peugeot 106 1.4 (1997) Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
|
Mesajı Yazan: darklebron
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2016 Saat 20:30
tüh ya olmadığı kötü olmuş ama neyse. teşekkürler arkadaşlar
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2016 Saat 21:29
Bende aynı dertten sıkıntı yaşayanlardanım şu sitelerden istediğim ürünü alamıyorum bir türlü.Bizde artık bulduklarımızla yetiniyoruz :)
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesajı Yazan: madblueblacksea
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2016 Saat 03:26
Bende kredi kartıyla alişveriş yapıyorum ama ödeme seçeneklerinde webmoney diye bi seçenek var sanırım onla paypal gibi ödeme yapabiliyorsun. Ürünü satı al deyip Other payment methods seçeneğini işaretleyerek bi dene bakalım ne seçenek çıkacak. Denemek için yaptım wepmoney in sitesine yönlendirdi ödeme yapmak için. Önce wepmoney üyeliği alıp para aktarman gerekecek sanırım
------------- 206 1.4 HDI Look 2004
|
Mesajı Yazan: erdemchetin
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2016 Saat 08:18
Banka kartı ile alaisveris yapan bi arkadaşım var zaten sistem ayni kredi karti yerine banka kartı giriyorsunuz.
|
Mesajı Yazan: Mrttt53
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2016 Saat 08:37
Bankakartı ve kredi kartı ile yaklaşık 1 senedir alışveriş yapıyorum aliexpressten 35 dolardan pahalı ürün almadım ama hakkım yenmedi hiç.Alışverişi yaptığım banka yada kredi kartına iade aldım. Almayı düşündüğün ürünün satıcısı ödeme ile bilgileri de ürün detaylarında(item descriptions'ta) yazar ben hiçbir ürünün detaylarna bakmadan almam yalnız hiç paypal gördüğümü hatırlamıyorum.Arkadaşlarn dedigi gibi alipay var ve kart.
|
|