![]() |
|
206nın kliması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2016 Saat 12:49 |
|
Arkadaşlar 206sı olup klimasından 1. veya 2. Fan seviyesinde verim alabilen var mı.Benim aracımda 4. Fan Seviyesinde klima açıkken hem de içhavadayken resmen terlemeye devam ediyorum zar zor yarım saat bu sekilde durunca soğutmaya başlıyor.Sanayide başka işler için gittiğimde gaz dan değil 206da böyle dediler hep.
Bizde benim Peugeotla aynı yaşta 2004 corsa var klima açıkken 1. Fan seviyesinde üşütüyor sorun ne olabilir tahmini olan var mı? |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim 206 nın klimasından ben memnunum yani ilk çalıştırdığımda hemen soğusun araç diye 3 kademede çalıştırırım. soğuduğu zaman 1.ve 2 kademe yeterli oluyor. sizin camlarda flim varmı çok etkisi oluyor.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
|
Yeni trend yalan metodu olmuş 'bu modeller böyle' falan.Benim 206 birinci seviyede fena değil ama Antalya'da olduğum için yetmiyor.İkinci seviyede gayet iyi yeterli oluyor.Yani 206 da böyle konusu kesinlikle yalan.Neden bende soğutmuyor dersen gaz bitmiş olabilir.Bir kontrol ettir derim.
|
||
![]() |
||
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
Cam filmi yok kardeşim 1 sene kadar oluyor aracı alalı hem sıra gelmedi cam filmine hem de olurda söktürmek gerekirse rezistansa bişey olur diye yaptırmadım.
Yalnız bahsettigim corsada da film yok ![]() |
||
![]() |
||
|
Gazına 1 sene kadar önce aldığım zamanlarda baktırmıştım kaçak olmadan 1 senede bitmez gibi geliyor bana başka bir yerde tekrar baktırmak lazım o zaman.Herkes o kadar para odaklı ki 300 500 lira altı işleri önemsiz görüp bu böyle deyip geçiştiriyor. |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
senin gazını kontrol ettir bencede yoksa soğutmasından bir sıkıntı görmedim. cam filimi sıkıntı olmaz hocam valla şimdiye kadar kullandığım bütün araçlarda cam filmi yaptırdım yada vardı yazın baya bir faydası oluyor hemde araç içinde bayan olduğu zaman fazla dikkat çekmediği için rahatsız olmuyor. trene bakar gibi baktıkları için bazı insan müsvetteleri yaptırıyoruz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Klima ya Speedy Servisinde Baktırın Gaz Basmak gerekirse 69 Tl dezenfektasyonda Hediye Genel kontrolünüde ücretsiz bakarlar
|
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
||
![]() |
||
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
benimki de aynen..
|
||
Ne yaşarsan yaşa, Birgün hesabını vereceksin..
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Yapamadıkları yada bilmedikleri şeylere bunların hepsi böyle.Sağlam bir klimacıya danışın derim gaz olmaz başka birşey olur orası incelemeden bilinmez ancak 206 nın klimasında bahsettiğiniz kadar vasat bir durum söz konusu değil gayet yeterli.Sizde sorun olduğu açık ve net.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
O açıdan haklısın ışıkta durunca bir dikiz fantazisi bazı yaratıklarda kendi karısı anası yokmuşcasına neyse. Uygun fiyatlı bulursam klimadan sonra cam filmi de yaptırabilirim bilindik markalar çok abartı fiyatlara yapıyor.12 yaşında arabaya 200 liradan fazla vermem yani cam filmi için:) |
||
![]() |
||
|
Kardeşim internet sitesi varms orda gaz kontrol 90 gaz basmak 135 diyo😄😄 ki ucuz olsaydıda mümkün olamazdı ankaradaym çünkü |
||
![]() |
||
|
Evet bitmeyen sorunlar içinde boğuldum resmen bunu da öncelikli olarak baktırıcam "206larda böyle" olmadığına eminim en azından artık. |
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
206'larda böyle diyenleri geçin hocam 1. seviye de 5. dakikadan sonra gayet serinliyor içeri. Belli ki bir sorun var, maalesef tavsiye edebileceğim bir usta yok gaz doldurum, kontrol konusunda bilen varsa yardımcı olacaklardır.
|
||
![]() |
||
|
Sağol kardeşim, bakalım bi baktıracağım en yakın zamanda.Ankaradan düzgün yer tavsiyesi olan çıkarsa iyi olur aslında. |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
5 dakikayı dahi bulmuyor ilk kademe, filmsiz camlar.. |
||
![]() |
||
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
|
Merhaba öncelikle bi yere göstermeden ön motor kısmında kompresör den çıkan boruya bu dokun soguksa poleni değiştirmeyi öneririm yok soğuk değilse gaz ile alakalı diye düşünüyorum aynı sorun bende oldu öyle çözdük polen le alakalı çıktı.kolay gelsin.
|
||
![]() |
||
smasher ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2016 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
Arkadaşlar Merhaba, yeni konu açmak istemedim. Benimde 2000 model 206 xs aracimda klima devreye girmiyor.
Yani o duyulmasi gereken cıt sesi duyulmuyor, kompresörle mi ilgili olabilir yoksa içinde gaz olmadiğında da devreye girmeme durumu oluyor mu. Ön camin altinda iki tane tapa vardi galiba klimanin gaz tapasiydi onlar, kalem ucu ile bastim gaz cikmadi. Gaz doldurtsam devreye girme ihtimali varmi, yoksa kompresör gidik mi? |
||
![]() |
||
|
Tamam iyice moralim bozuldu tamam ![]() |
||
![]() |
||
|
Polen değişeli 6500 7000km oldu acaba dedigin hortumun resmini koyman mümkün mü cok sevinirim koyabilirsen.Yalnız söyle diyim benim polen değişmeden de değiştiği zamanda kullandm yine aynı yetersiz soğutma yapıyordu. |
||
![]() |
||
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
|
O zamn gaz ile alakalı gibi araba su an yanımda değil radyatörün üzerinde alüminyum boru var klimayı çalıştır buruya bi dokun soguyacak mi yine soğuk değilse kompresör le alakalı tahminimce.eve varınca resim koymaya çalışırım
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |