|
406 2.0 Hdi otomatik vites problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
burakkayisi
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakkayisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2016 Saat 23:12 |
Oncelikle hayirli aksamlar herkese bu forum sitesini yeni buldum ve cok basarili bir site olmus herkesin eline saglik benim sıkıntım araci calistirdim vites P den D ye geciyor ama gostege ekraninda halen p gisteriyor bazende P den hic gecmiyor acaba sorun ne olabilir yardiminiz icin tesekkurler
|
|
Mrttt53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tam emin olamam tabiki ama balatası bitmis olabilir.Otomatik viteste her vitesin ayrı balatası oluyor diye biliyorum ayrı ayrı bitebiliyorlar.
Ben önceden şöyle bir sıkıntı yaşamıştım.106xsim vardı, tam otomatik, p ve r ye geçiyor ancak ne 1e ne d ye geçmiyordu yani araba ileri gitmiyordu ama komiktir ki r de geriye gidiyordu.(Bu arada 106xst'e vites gösterge ekranı yok yani vitesi elinizle geçirdiğiniz yerden anlıyorsunuz ordan zaten geçiyor geçmesine ama araba gitmiyordu.) Mecbur çektirdim.Tanıdık yetkili servis vardı orann söküp gönderecegi yere gittik doğrudan.1. Vites balatasnn bittiğini, önceki sahibinin de açtırıp yanlış kaynatttığını öğrendim.Yaptırdıktan sonra viteslerim sorunsuz geçiyordu satana kadar vitesle ilgili sorun yaşamamıştım.toplamda 1000tl civarı vermiştim tanıdık falan diye. Düzenleyen Mrttt53 - 04 Haziran 2016 Saat 11:52 |
|
TUNAYCAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: KEÇİÖREN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrb kardeşim ben şanzuman ustasıyım p d aldıgın da hareket ediyormu yoksa oldugu yerde duruyormu gaz versende eger araç p den d ye tak tıgında yürümüyorsa ekrandada vitesi görüyorsa şanzumanında sıknntı var ama p den d taktın vitesi görmüyorsa şanzumanın şartelinde bi sıkıntı varar
|
|
RÜYAM
|
|
TUNAYCAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: KEÇİÖREN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha net konuşmak istersen 05545485711
|
|
RÜYAM
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |