406 2.0 Hdi otomatik vites problemi
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 406
Forum Tanımlaması: Peugeot 406, 1995'ten 2004'e kadar üretilen geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=42309
Tarih: 28 Kasım 2024 Saat 04:34 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 406 2.0 Hdi otomatik vites problemi
Mesajı Yazan: burakkayisi
Konu: 406 2.0 Hdi otomatik vites problemi
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2016 Saat 23:12
Oncelikle hayirli aksamlar herkese bu forum sitesini yeni buldum ve cok basarili bir site olmus herkesin eline saglik benim sıkıntım araci calistirdim vites P den D ye geciyor ama gostege ekraninda halen p gisteriyor bazende P den hic gecmiyor acaba sorun ne olabilir yardiminiz icin tesekkurler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Mrttt53
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2016 Saat 11:48
Tam emin olamam tabiki ama balatası bitmis olabilir.Otomatik viteste her vitesin ayrı balatası oluyor diye biliyorum ayrı ayrı bitebiliyorlar. Ben önceden şöyle bir sıkıntı yaşamıştım.106xsim vardı, tam otomatik, p ve r ye geçiyor ancak ne 1e ne d ye geçmiyordu yani araba ileri gitmiyordu ama komiktir ki r de geriye gidiyordu.(Bu arada 106xst'e vites gösterge ekranı yok yani vitesi elinizle geçirdiğiniz yerden anlıyorsunuz ordan zaten geçiyor geçmesine ama araba gitmiyordu.) Mecbur çektirdim.Tanıdık yetkili servis vardı orann söküp gönderecegi yere gittik doğrudan.1. Vites balatasnn bittiğini, önceki sahibinin de açtırıp yanlış kaynatttığını öğrendim.Yaptırdıktan sonra viteslerim sorunsuz geçiyordu satana kadar vitesle ilgili sorun yaşamamıştım.toplamda 1000tl civarı vermiştim tanıdık falan diye.
|
Mesajı Yazan: TUNAYCAN
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2016 Saat 13:22
mrb kardeşim ben şanzuman ustasıyım p d aldıgın da hareket ediyormu yoksa oldugu yerde duruyormu gaz versende eger araç p den d ye tak tıgında yürümüyorsa ekrandada vitesi görüyorsa şanzumanında sıknntı var ama p den d taktın vitesi görmüyorsa şanzumanın şartelinde bi sıkıntı varar
------------- RÜYAM
|
Mesajı Yazan: TUNAYCAN
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2016 Saat 20:15
daha net konuşmak istersen 05545485711
------------- RÜYAM
|
|