![]() |
|
3000 Deviri Geçmiyor :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mmustafaakyoll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmustafaakyoll
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2016 Saat 23:46 |
Selaminaleykum arkadaslar.
Aracim 2003 model 206 1.4 hdi aracta ariza isigi yaniyor ve arac 3000 deviri gecmiyor kontak kapatio acinca duzeliyor. Bilgisayara baglattigimda yakit pompasi birinci devresinde ariza yakit pompasi ikinc devresi dusuk uyarisi aliyoruz. Araci 2 tane pompaciya goturdum sorunun elektronik okdugunu soylediler ve beyinciye gittim. Araci 1 gün biraktim beyinin tamir edilmesi gerektigini soyledi ve 350 tl masraf var dedi. Yap usta dedim gittim araci aldim aksamina yine ayni sorun, bu sefer kontak acip kapatinca duzelmedi hava akisnetresinin fisini soktum taktim tekrar calistirdim duzeldi ama ariza isigi hala yaniyor. Beyinci ayni sorun olursa beyini degistiricez demisti sizce ne yapmaliyim, bu sorun canimi cok sıktı simdidrn tesekkurler. |
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O Beyincinin beynini söğüş yapmak lazım madem elinde varsa deneme yapsın beyindenmi değilmi tak beyni sat al parasını gitsin mantığı..
Kardeşim (yakit pompasi birinci devresinde ariza yakit pompasi ikinc devresi dusuk uyarisi aliyoruz.) diye belirtmişsin bir depoda birde motor bölümünde mazot pompası var biri depodan motora pompalıyor diğeride fazla mazotu geri gönderiyor dönüşüm motoru diye hatırlıyorum sanırım kesin olarak tam hatırlıyamadım ama zamanında bir yerlerde okuyup bayada bi incelemiştim. bi yakıt dolaşım sistemini kontrol ettirmenizide tavsiye ederim |
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
djkanzer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Kardeşim merhaba arabanin yüksek ihtimalle vakvak ında sıkıntı var.sertleşmiş olduğunda aynısını yapıyor. 10 15 tl maksimum fiyatlı bir parça. Onu degistirtmeni ve öyle bir denemeni tavsiye ederim. Aynı problem 2012 kangoo aracimizda vardı. Önce mazot filtresini değiştirdiler olmadı. Vakvak'a baktı sertleşmiş onu değiştirdi. Araba düzeldi. Yalnız vakvaki taktiktan sonra hava yapmamasına dikkat et. Eğer detayli bilgi istersen bana özel mesaj atarsan cep telefonumu verebilirim.
Bu arada Forum üyelerine selamlar. Yeni üyeyim. |
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
VakVak dediğiniz manuel el pompasımı ? ?
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
mmustafaakyoll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmustafaakyoll
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim hava akismetresini degistirdim suanda bir sorun gozukmuykr ariza isigi sondu bakalim tekrar ayni sorunu yapacakmi
|
|
![]() |
|
djkanzer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Aynen manuel el pompasi sanırım. Sanayide adı vakvak olarak geçiyor.
![]() |
|
![]() |
|
Dadas-25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2016 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
eksoza baktin mi curuk varmi disinda ?
|
|
![]() |
|
ibrahimD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2020 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
yeni 206 hdi x line satın aldım 2004 model motor yeni revize görmüş. Ama devir 3 bin geçmiyor Kilometre 0 dan hiç çıkmıyor. Nasıl Çözümünü buluruz. Bilgisayara baglıyoruz Bilinmeyen Hata kodu diyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |