Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 1.4 hdi Chip tuning hakkinda gorusleriniz kony
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 1.4 hdi Chip tuning hakkinda gorusleriniz kony

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aslanaft Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aslanaft Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 1.4 hdi Chip tuning hakkinda gorusleriniz kony
    Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 11:59
Mrb arkadaşlar ben konya dan ali 206 1.4 hdi aracim var performans için chip attirmayi düşünüyorum sizce nasıl olur deneyen kullanan varmı ben yakıt fazlalığı konusunu pek dert etmiyorum çünkü az km yapıyorum ama gerçek performans artsın istiyorum ne dersiniz konya da oturuyorum burada bu işlerle uğraşan varmı bildiğiniz
Yukarı Dön
Adem Kurtuldu Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Adem Kurtuldu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 15:14
Stock motor icin soft yazilim sikintisiz artis verir duzgun kaliteli bir firmaya yazilim attirilirsa sorun acicagini sanmam
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
Yukarı Dön
aslanaft Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aslanaft Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 15:52
Mrb adem kardeşim Nerede yaptirabiliriz bunu ben konyadayim ankara da olur güvenilir bir yer varmı bildiğin
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Adem Kurtuldu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 19:30
Ecu fast , pasaoglu, dr ecu benim bildigim ve en cok kullanilan firmalar ve aracin kendi yaziliminida bir usb ile yedekleyin kendinize ileride olurda orjinale donmek isterseniz ayni sekilde geri yuklenir...
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 21:56
Ankara da 'custom remap' var. Boom Garage alican yigit isinde en iyilerden. Paket kullanmiyir kendisi sizin istwdiginiz bir yazilimi yapiyor. Duman-performans-ekonomi neye gore isterseniz.

Dusunurseniz yardimci olurum
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
KRATERYA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KRATERYA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2016 Saat 13:37
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Ankara da 'custom remap' var. Boom Garage alican yigit isinde en iyilerden. Paket kullanmiyir kendisi sizin istwdiginiz bir yazilimi yapiyor. Duman-performans-ekonomi neye gore isterseniz.

ben düşünüyorum yaptırmayı fakat aklımda olan son hızda artış sağlanabiliyormu egr kat iptali vs bunları yaptırmanın yararı zararı varmıdır  yazılımın yanında yapabileceğimiz jant büyütme gibi tavsiyeleriniz varmı performans yazılımı  ile yakıt tasarrufu yapmak imkansızmıdır ve son olarak 2008 1.6 hdı 407 ye bu işlemin ücreti ne kadar...
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2016 Saat 14:28
ben daha önce 206 ya yaptırmıştım ilk başlarda ekstra duman atmasada yaklaşık 6 ay sonra siyah duman seviyesi artıyor bir yerden sonrada iyice rahatsız ediyor dumanı takmıyorsan problem olmaz Yakıt düşmüyor ama tork artıyor oda arabanın çabuk bayılmasını önlüyor 1-2-3 vitesler çok seri oluyor 4-5 standart ( bendeki böyleydi ecutuned de yaptırmıştum sene 2010 da )
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Adem Kurtuldu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2016 Saat 19:33
Orjinalini yazan: KRATERYA KRATERYA Yazdı:

ben düşünüyorum yaptırmayı fakat aklımda olan son hızda artış sağlanabiliyormu egr kat iptali vs bunları yaptırmanın yararı zararı varmıdır  yazılımın yanında yapabileceğimiz jant büyütme gibi tavsiyeleriniz varmı performans yazılımı  ile yakıt tasarrufu yapmak imkansızmıdır <span style="font-size: 13.3333px; line-height: 17.3333px;">ve son olarak 2008 1.6 hdı 407 ye bu işlemin ücreti ne kadar...</span>
bende egr iptali yaptirdim bir sorun gormedim ama arac cidden rahatladi tavsiye ederim...
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
Yukarı Dön
mimit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2016 Saat 20:20
intercooler taktırmanın da faydası olur,intercooler artı chip tuning güzel olur ancak,egr iptali düz boru gibi işlemler yapılacaksa önce bunların yapılması sonra yazılım yapılması gerekir, egr ve kat iptali olmadan da güzel sonuçlar alınabilir, egr ve kat iptali sonrası muayende sorun yaşamak olası.birde bu motorların bu parçalar ile geliştirilip optimum performans seviyelerinin bu parçalar ile ayarlandığını unutmamak lazım, egr ve kat zaman içinde tıkana biliyor ama bunların iptali yerine temizlenerek kullanıma devam edilmesi bence daha mantıklı ve sağlıklı.
Yukarı Dön
Gokcesel Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gokcesel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2016 Saat 23:10

Ali hocam fiyatlar hakkında bir bilgin var mı acaba ?@Alicilik 
Yukarı Dön
KRATERYA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KRATERYA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2016 Saat 08:34
custom remap 900 tl fiyat verdi 1.6 407 ye Ümit DOĞAN Telefon 0532 779 00 00 bana biraz fazla gibi geldi...
Yukarı Dön
KRATERYA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KRATERYA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2016 Saat 09:39
Orjinalini yazan: mimit mimit Yazdı:

intercooler taktırmanın da faydası olur,intercooler artı chip tuning güzel olur ancak,egr iptali düz boru gibi işlemler yapılacaksa önce bunların yapılması sonra yazılım yapılması gerekir, egr ve kat iptali olmadan da güzel sonuçlar alınabilir, egr ve kat iptali sonrası muayende sorun yaşamak olası.birde bu motorların bu parçalar ile geliştirilip optimum performans seviyelerinin bu parçalar ile ayarlandığını unutmamak lazım, egr ve kat zaman içinde tıkana biliyor ama bunların iptali yerine temizlenerek kullanıma devam edilmesi bence daha mantıklı ve sağlıklı.
Biraz araştırdımda intercooler mantıklı geldi siz yaptırdınızmı yakıtta düşüş garanti deniyor performansıda artırıyormuş soğuk ve oksijen oranı yüksek hava girişini sağladığı için yaptıran veya düşünen varmı artısı eksisi nedir...

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 2016 Saat 14:30
Umit Dogan :D tavan yapmis fiyati

Daha uyguna halledilebilir.

0505 554 1919
Alican Yigit yardimci olur fiyat onda.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
mimit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 2016 Saat 16:32
hocam ben yaptırmadım ama bugün üretilen bütün turbo motorlarda intercooler kullanılır, hdi olması önemli değil, tabi bu işte gittim aldım taktırdım tarzında yapılacak bir uygulama değil soğutucuların litre hesabı oluyor buna göre ölçüleri vs vs  değişiyor,  daha önce bir arkadaşım 206 hdi feline na yaptırmıştı, intercooler + yazılımla egr falan iptal etmeden eskisine oranla daha iyi bir çekiş gücü ve ekonomi yakaladığını da her fırsatta belirtti. şuan 207 rc kullanıyor onunda turbosunu değiştirdi akabinde intercooler ı büyüttü.
Yukarı Dön
mistercasper Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mistercasper Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2016 Saat 16:01
Bende 407 aracıma yaptırmıştım ve 20 bin km sıkıntısız kullandım... Dip gazda siyah duman atma olayı vardı ara hızlanmalar oldukça seri olmuştu ama son hıza etkisi yok ve ayrıca 0.5 lt kadar yakıtta düşme olmuştu,
Yukarı Dön
KIZILASLAN Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KIZILASLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2016 Saat 23:37
1.4 HDİ motora intercooler uygulamasını ben kendi aracım 307 ye yaptım  ecufast dada yazılım yaptırdım araç mükemmel oldu aracımı kullanan bir çok kişi bu araba 1.6 mı diyor o derece bi performans var araçta
konusuda burda bak istersen 
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35968&title=14-hdi-intercooler

2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6855 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 436 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 570 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 328 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5115 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 593 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 387 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 652 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 241 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 552 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2262 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1018 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5589 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4823 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2043 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 510 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2196 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37327 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English