![]() |
|
206 1.4 hdi Chip tuning hakkinda gorusleriniz kony |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 11:59 |
|
Mrb arkadaşlar ben konya dan ali 206 1.4 hdi aracim var performans için chip attirmayi düşünüyorum sizce nasıl olur deneyen kullanan varmı ben yakıt fazlalığı konusunu pek dert etmiyorum çünkü az km yapıyorum ama gerçek performans artsın istiyorum ne dersiniz konya da oturuyorum burada bu işlerle uğraşan varmı bildiğiniz
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stock motor icin soft yazilim sikintisiz artis verir duzgun kaliteli bir firmaya yazilim attirilirsa sorun acicagini sanmam
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mrb adem kardeşim Nerede yaptirabiliriz bunu ben konyadayim ankara da olur güvenilir bir yer varmı bildiğin
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Ecu fast , pasaoglu, dr ecu benim bildigim ve en cok kullanilan firmalar ve aracin kendi yaziliminida bir usb ile yedekleyin kendinize ileride olurda orjinale donmek isterseniz ayni sekilde geri yuklenir...
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ankara da 'custom remap' var. Boom Garage alican yigit isinde en iyilerden. Paket kullanmiyir kendisi sizin istwdiginiz bir yazilimi yapiyor. Duman-performans-ekonomi neye gore isterseniz.
Dusunurseniz yardimci olurum |
||
![]() |
||
KRATERYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
ben düşünüyorum yaptırmayı fakat aklımda olan son hızda artış sağlanabiliyormu egr kat iptali vs bunları yaptırmanın yararı zararı varmıdır yazılımın yanında yapabileceğimiz jant büyütme gibi tavsiyeleriniz varmı performans yazılımı ile yakıt tasarrufu yapmak imkansızmıdır ve son olarak 2008 1.6 hdı 407 ye bu işlemin ücreti ne kadar...
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ben daha önce 206 ya yaptırmıştım ilk başlarda ekstra duman atmasada yaklaşık 6 ay sonra siyah duman seviyesi artıyor bir yerden sonrada iyice rahatsız ediyor dumanı takmıyorsan problem olmaz Yakıt düşmüyor ama tork artıyor oda arabanın çabuk bayılmasını önlüyor 1-2-3 vitesler çok seri oluyor 4-5 standart ( bendeki böyleydi ecutuned de yaptırmıştum sene 2010 da )
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
|
intercooler taktırmanın da faydası olur,intercooler artı chip tuning güzel olur ancak,egr iptali düz boru gibi işlemler yapılacaksa önce bunların yapılması sonra yazılım yapılması gerekir, egr ve kat iptali olmadan da güzel sonuçlar alınabilir, egr ve kat iptali sonrası muayende sorun yaşamak olası.birde bu motorların bu parçalar ile geliştirilip optimum performans seviyelerinin bu parçalar ile ayarlandığını unutmamak lazım, egr ve kat zaman içinde tıkana biliyor ama bunların iptali yerine temizlenerek kullanıma devam edilmesi bence daha mantıklı ve sağlıklı.
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Ali hocam fiyatlar hakkında bir bilgin var mı acaba ?@Alicilik
|
||
![]() |
||
KRATERYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
custom remap 900 tl fiyat verdi 1.6 407 ye Ümit DOĞAN Telefon 0532 779 00 00 bana biraz fazla gibi geldi...
|
||
![]() |
||
|
Biraz araştırdımda intercooler mantıklı geldi siz yaptırdınızmı yakıtta düşüş garanti deniyor performansıda artırıyormuş soğuk ve oksijen oranı yüksek hava girişini sağladığı için yaptıran veya düşünen varmı artısı eksisi nedir... |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Umit Dogan :D tavan yapmis fiyati
Daha uyguna halledilebilir. 0505 554 1919 Alican Yigit yardimci olur fiyat onda. |
||
![]() |
||
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
|
hocam ben yaptırmadım ama bugün üretilen bütün turbo motorlarda intercooler kullanılır, hdi olması önemli değil, tabi bu işte gittim aldım taktırdım tarzında yapılacak bir uygulama değil soğutucuların litre hesabı oluyor buna göre ölçüleri vs vs değişiyor, daha önce bir arkadaşım 206 hdi feline na yaptırmıştı, intercooler + yazılımla egr falan iptal etmeden eskisine oranla daha iyi bir çekiş gücü ve ekonomi yakaladığını da her fırsatta belirtti. şuan 207 rc kullanıyor onunda turbosunu değiştirdi akabinde intercooler ı büyüttü.
|
||
![]() |
||
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
Bende 407 aracıma yaptırmıştım ve 20 bin km sıkıntısız kullandım... Dip gazda siyah duman atma olayı vardı ara hızlanmalar oldukça seri olmuştu ama son hıza etkisi yok ve ayrıca 0.5 lt kadar yakıtta düşme olmuştu,
|
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
1.4 HDİ motora intercooler uygulamasını ben kendi aracım 307 ye yaptım ecufast dada yazılım yaptırdım araç mükemmel oldu aracımı kullanan bir çok kişi bu araba 1.6 mı diyor o derece bi performans var araçta
konusuda burda bak istersen http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35968&title=14-hdi-intercooler |
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |