Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 1.4 hdi Chip tuning hakkinda gorusleriniz kony

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=41778
Tarih: 13 Haziran 2025 Saat 19:46
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 1.4 hdi Chip tuning hakkinda gorusleriniz kony
Mesajı Yazan: aslanaft
Konu: 206 1.4 hdi Chip tuning hakkinda gorusleriniz kony
Mesaj Tarihi: 22 Mart 2016 Saat 11:59
Mrb arkadaşlar ben konya dan ali 206 1.4 hdi aracim var performans için chip attirmayi düşünüyorum sizce nasıl olur deneyen kullanan varmı ben yakıt fazlalığı konusunu pek dert etmiyorum çünkü az km yapıyorum ama gerçek performans artsın istiyorum ne dersiniz konya da oturuyorum burada bu işlerle uğraşan varmı bildiğiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Adem Kurtuldu
Mesaj Tarihi: 22 Mart 2016 Saat 15:14
Stock motor icin soft yazilim sikintisiz artis verir duzgun kaliteli bir firmaya yazilim attirilirsa sorun acicagini sanmam

-------------
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨

Mesajı Yazan: aslanaft
Mesaj Tarihi: 22 Mart 2016 Saat 15:52
Mrb adem kardeşim Nerede yaptirabiliriz bunu ben konyadayim ankara da olur güvenilir bir yer varmı bildiğin

Mesaj Tarihi: 22 Mart 2016 Saat 19:30
Ecu fast , pasaoglu, dr ecu benim bildigim ve en cok kullanilan firmalar ve aracin kendi yaziliminida bir usb ile yedekleyin kendinize ileride olurda orjinale donmek isterseniz ayni sekilde geri yuklenir...

-------------
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 22 Mart 2016 Saat 21:56
Ankara da 'custom remap' var. Boom Garage alican yigit isinde en iyilerden. Paket kullanmiyir kendisi sizin istwdiginiz bir yazilimi yapiyor. Duman-performans-ekonomi neye gore isterseniz.

Dusunurseniz yardimci olurum

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: KRATERYA
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2016 Saat 13:37
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Ankara da 'custom remap' var. Boom Garage alican yigit isinde en iyilerden. Paket kullanmiyir kendisi sizin istwdiginiz bir yazilimi yapiyor. Duman-performans-ekonomi neye gore isterseniz.

ben düşünüyorum yaptırmayı fakat aklımda olan son hızda artış sağlanabiliyormu egr kat iptali vs bunları yaptırmanın yararı zararı varmıdır  yazılımın yanında yapabileceğimiz jant büyütme gibi tavsiyeleriniz varmı performans yazılımı  ile yakıt tasarrufu yapmak imkansızmıdır ve son olarak 2008 1.6 hdı 407 ye bu işlemin ücreti ne kadar...

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2016 Saat 14:28
ben daha önce 206 ya yaptırmıştım ilk başlarda ekstra duman atmasada yaklaşık 6 ay sonra siyah duman seviyesi artıyor bir yerden sonrada iyice rahatsız ediyor dumanı takmıyorsan problem olmaz Yakıt düşmüyor ama tork artıyor oda arabanın çabuk bayılmasını önlüyor 1-2-3 vitesler çok seri oluyor 4-5 standart ( bendeki böyleydi ecutuned de yaptırmıştum sene 2010 da )

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2016 Saat 19:33
Orjinalini yazan: KRATERYA KRATERYA Yazdı:

ben düşünüyorum yaptırmayı fakat aklımda olan son hızda artış sağlanabiliyormu egr kat iptali vs bunları yaptırmanın yararı zararı varmıdır  yazılımın yanında yapabileceğimiz jant büyütme gibi tavsiyeleriniz varmı performans yazılımı  ile yakıt tasarrufu yapmak imkansızmıdır <span style="font-size: 13.3333px; line-height: 17.3333px;">ve son olarak 2008 1.6 hdı 407 ye bu işlemin ücreti ne kadar...</span>
bende egr iptali yaptirdim bir sorun gormedim ama arac cidden rahatladi tavsiye ederim...

-------------
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨

Mesajı Yazan: mimit
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2016 Saat 20:20
intercooler taktırmanın da faydası olur,intercooler artı chip tuning güzel olur ancak,egr iptali düz boru gibi işlemler yapılacaksa önce bunların yapılması sonra yazılım yapılması gerekir, egr ve kat iptali olmadan da güzel sonuçlar alınabilir, egr ve kat iptali sonrası muayende sorun yaşamak olası.birde bu motorların bu parçalar ile geliştirilip optimum performans seviyelerinin bu parçalar ile ayarlandığını unutmamak lazım, egr ve kat zaman içinde tıkana biliyor ama bunların iptali yerine temizlenerek kullanıma devam edilmesi bence daha mantıklı ve sağlıklı.

Mesajı Yazan: Gokcesel
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2016 Saat 23:10

Ali hocam fiyatlar hakkında bir bilgin var mı acaba ?@Alicilik 

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2016 Saat 08:34
custom remap 900 tl fiyat verdi 1.6 407 ye Ümit DOĞAN Telefon 0532 779 00 00 bana biraz fazla gibi geldi...

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2016 Saat 09:39
Orjinalini yazan: mimit mimit Yazdı:

intercooler taktırmanın da faydası olur,intercooler artı chip tuning güzel olur ancak,egr iptali düz boru gibi işlemler yapılacaksa önce bunların yapılması sonra yazılım yapılması gerekir, egr ve kat iptali olmadan da güzel sonuçlar alınabilir, egr ve kat iptali sonrası muayende sorun yaşamak olası.birde bu motorların bu parçalar ile geliştirilip optimum performans seviyelerinin bu parçalar ile ayarlandığını unutmamak lazım, egr ve kat zaman içinde tıkana biliyor ama bunların iptali yerine temizlenerek kullanıma devam edilmesi bence daha mantıklı ve sağlıklı.
Biraz araştırdımda intercooler mantıklı geldi siz yaptırdınızmı yakıtta düşüş garanti deniyor performansıda artırıyormuş soğuk ve oksijen oranı yüksek hava girişini sağladığı için yaptıran veya düşünen varmı artısı eksisi nedir...

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2016 Saat 14:30
Umit Dogan :D tavan yapmis fiyati

Daha uyguna halledilebilir.

0505 554 1919
Alican Yigit yardimci olur fiyat onda.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: mimit
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2016 Saat 16:32
hocam ben yaptırmadım ama bugün üretilen bütün turbo motorlarda intercooler kullanılır, hdi olması önemli değil, tabi bu işte gittim aldım taktırdım tarzında yapılacak bir uygulama değil soğutucuların litre hesabı oluyor buna göre ölçüleri vs vs  değişiyor,  daha önce bir arkadaşım 206 hdi feline na yaptırmıştı, intercooler + yazılımla egr falan iptal etmeden eskisine oranla daha iyi bir çekiş gücü ve ekonomi yakaladığını da her fırsatta belirtti. şuan 207 rc kullanıyor onunda turbosunu değiştirdi akabinde intercooler ı büyüttü.

Mesajı Yazan: mistercasper
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2016 Saat 16:01
Bende 407 aracıma yaptırmıştım ve 20 bin km sıkıntısız kullandım... Dip gazda siyah duman atma olayı vardı ara hızlanmalar oldukça seri olmuştu ama son hıza etkisi yok ve ayrıca 0.5 lt kadar yakıtta düşme olmuştu,

Mesajı Yazan: KIZILASLAN
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2016 Saat 23:37
1.4 HDİ motora intercooler uygulamasını ben kendi aracım 307 ye yaptım  ecufast dada yazılım yaptırdım araç mükemmel oldu aracımı kullanan bir çok kişi bu araba 1.6 mı diyor o derece bi performans var araçta
konusuda burda bak istersen 
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35968&title=14-hdi-intercooler

-------------
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net