![]() |
|
Boşta soket ucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 09:52 |
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada sağ ön teker.Yağ filtresinin altındaki soket ucu boş.Resimde takılı soketin devamı gibi çıkmış ama değil.Zaten o bağlı soketinde orada olması da tuhaf geldi bana.
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence bişeylerin yerini değiştirmişler zamanında sen o soketleri yukarı aldır hocam zaten çamurdan falan fazla dayanmaz gibi geldi bana
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu arada çalışmayan bi özellik var mı araçta ? usta bir bakıverseydi bu kablo nereye gidiyor diye
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
Devir saati dışında çalışmayan bir aksamı yok arabanın.Usta sis farı ile ilgili birşeyler anlattı,belki ilerde takılabilir diye soketini koymuş olabilirler gibisinden.Ama başka birşeyde olabilir dedi.Zamanım da fazla yoktu.O takılı sokette dediğin gibi orada olması tuhaf,yani tehlikelere açık.Bugün bir oto elektrikçiye sorayım bakalım neymiş onlar. |
|
![]() |
|
Elektrikçi de anlamadı.Bazen boşta soket koyabiliyorlar fazladan dedi.Diğer bağlı olanın da orada olması normal orjinali bu dedi.Altında plastik koruma oluyor seninkin de yok dedi.İyi dedim hayırlı işler dedim çıktım ama yine de pek mantıklı gelmedi.
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
bence far yükseklik motor soketi gibi geldi bana far yükseklik ayarına bakın belki olabilir
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Öncelikle sis farı soketi üstü yaylı tip ve daha geniş bir soket bildiğim kadarıyla.Ancak sis farı için bazı modellerde,sis farı olmasa bile elektrik tesisatı hazır olabiliyor buda yanlış bir tespit değil.Yinede ben sis farı soketine benzetemedim bunu.Sağ önde alt kısımda cam fıskıyesinin deposu var başka ne olabilir aklıma gelmedi onunla ilgili bir sıkıntı varmıdır ? o kısımda boşta bir soket gelmedi elime daha önce.Büyük ihtimal sistem alt yapısında bulunmayan bir özellikle ilgilidir kenardan köşeden çıkmıştır yerinden.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Halil5759 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halil5759
fabrikada araçlara takılan elektrik tesisatları bütün paketlerde aynıdır, mesela bir üst modelde abs,esp,sis farı,far yükseklik ayarı varken, alt modelde bunlar olmuyor ama tesisatında kabloları hazır oluyor, daha önceki aracım 98 model accent sedan dı, ama tek kapı modellerinde olan arka cam sileceğinin tesisatı mevcuttu....
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Örneğin;sis farı olmayan,arka hoparlörleri olmayan veya başka şeyler 99 - 2003 arası bir 206 da bunlarla alakalı herhangibir elektriksel tesisat kablo mevcut değil çok nadir bazılarında çıkıyor.Ama daha üst modellere bakıldığında donanım olmasada elektriksel tesisatlar donanım varmış gibi sabit çekilmiş.Bu nedenle elektrik tesisatları tamamen aynı değil paket ve model yılına göre değişkenlik gösterebiliyor.
Düzenleyen samet206 - 22 Şubat 2016 Saat 02:12 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |