![]() |
|
LPG RUHSAT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
offlines ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2015 Konum: b.evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2016 Saat 10:26 |
|
selamlar arkadaşlar ben bi konuda sizin fikrinize danışmak istiyorum bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren sonerkyl hocama ayrıca teşekkür ederim ..
Ben aracıma lpg taktırmak istiyorum yalnız muayeneden yeni gectiği için lpg prosedurleri ve tekrardan muayene ucreti ruhsata işletmesi ruhsatsız dolaşırsamda arac baglama kesilen ceza vs vs. biraz soğuttu beni bunun için pratik bir yol yokmudur misal şöyle bi yazı gördüm aynı benim gibi muayedende 3 ay sonra lpg taktırmış fakat fatura kestirmemiş bi kaç kez polis cevirmesinde yeni taktırdım demiş polise böyle bi yol mumkunmudur ? bilen veya olaya hakım arkadaşların cevabını bekliyorum teşekkürler |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
rica ederim sorularına cevap vereyim :) mesela ben 8 ay dır işletmedim daha :) o da biraz şans işi projesini ve faturasını daha yeni kestirdim. bi dahaki ay işleteceğim zaten muayne nisanda ilk yakalanmada hemen bağlanmaz zaten polise bağlı tabi oda şans belli olmaz ama zaten ben pek aracı bagajı açıp lpg varmı diye kontrol eden polis pek görmedim açıkcası birazda şans meselesi. bence 4-5 ay bir sıkıntı cıkmaz bence dediğim gibi polis işi şans işi beni en son 2008 de çevirmeye girdim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
|
1 senedir işletmeden geziyorum :) bir de tüp faturası ile muayene gireceğin şehir aynı olması gerekiyor değil mi
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
evet bunu atlamışım :) +1
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
offlines ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2015 Konum: b.evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
çok teşekkür ederim sağolun şimdi takacak olan kişiyle görüştm se zaman istersen ozaman fatura ve projeyi çıkartırım dedi
|
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
|
Hiç korkmayın. Öyle aracı bağlama gibi durumlar yok. Bende 1 senedir işletmedim. Ağustosta muayene var o zaman işletecegim. Polis olan yakınıma sordum yakalanırsan 80 tl cezası var sadece, öyle bagajı açıp da kolay kolay incelemezler, anca trafik polisinin çok vakti olup da detaylı incelerse farkeder dedi. Kaldı ki istanbulda trafik polislerinin kafayı kaşıyacak vakitleri yok :) bende faturayı yaza kestirecegim sonra işletirim.
|
||
![]() |
||
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yakalanırsan cezası büyük kardeşim ama hiç bir çevirmede açıpta bagaja bakmıyorlar tüp varmı diye.Ben 1 yıl boyunca işletmeden gezdim vize zamanı geldi işletip geçtim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |