Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

LPG RUHSAT

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=41501
Tarih: 23 Haziran 2025 Saat 08:52
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: LPG RUHSAT
Mesajı Yazan: offlines
Konu: LPG RUHSAT
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2016 Saat 10:26
selamlar arkadaşlar ben bi konuda sizin fikrinize danışmak istiyorum bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren sonerkyl hocama ayrıca teşekkür ederim ..

Ben aracıma lpg taktırmak istiyorum yalnız muayeneden yeni gectiği için lpg prosedurleri ve tekrardan muayene ucreti ruhsata işletmesi ruhsatsız dolaşırsamda  arac baglama kesilen ceza   vs vs.  biraz soğuttu beni bunun için pratik bir yol yokmudur misal şöyle bi yazı gördüm aynı benim gibi muayedende 3 ay sonra lpg taktırmış fakat fatura kestirmemiş bi kaç kez polis cevirmesinde yeni taktırdım demiş polise böyle bi yol mumkunmudur ? bilen veya olaya hakım arkadaşların cevabını bekliyorum teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2016 Saat 10:33
rica ederim sorularına cevap vereyim :) mesela ben 8 ay dır işletmedim daha :) o da biraz şans işi projesini ve faturasını daha yeni kestirdim. bi dahaki ay işleteceğim zaten muayne nisanda ilk yakalanmada hemen bağlanmaz zaten polise bağlı tabi oda şans belli olmaz ama zaten ben pek aracı bagajı açıp lpg varmı diye kontrol eden polis pek görmedim açıkcası birazda şans meselesi. bence 4-5 ay bir sıkıntı cıkmaz bence dediğim gibi polis işi şans işi beni en son 2008 de çevirmeye girdim.

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesajı Yazan: blntctn
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2016 Saat 10:55
Orjinalini yazan: sonerkyl sonerkyl Yazdı:

rica ederim sorularına cevap vereyim :) mesela ben 8 ay dır işletmedim daha :) o da biraz şans işi projesini ve faturasını daha yeni kestirdim. bi dahaki ay işleteceğim zaten muayne nisanda ilk yakalanmada hemen bağlanmaz zaten polise bağlı tabi oda şans belli olmaz ama zaten ben pek aracı bagajı açıp lpg varmı diye kontrol eden polis pek görmedim açıkcası birazda şans meselesi. bence 4-5 ay bir sıkıntı cıkmaz bence dediğim gibi polis işi şans işi beni en son 2008 de çevirmeye girdim.

1 senedir işletmeden geziyorum :) bir de tüp faturası ile muayene gireceğin şehir aynı olması gerekiyor değil mi

-------------
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI

Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2016 Saat 10:57
Orjinalini yazan: blntctn blntctn Yazdı:

Orjinalini yazan: sonerkyl sonerkyl Yazdı:

1 senedir işletmeden geziyorum :) bir de tüp faturası ile muayene gireceğin şehir aynı olması gerekiyor değil mi

evet bunu atlamışım :) +1

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesajı Yazan: offlines
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2016 Saat 11:25
çok teşekkür ederim sağolun şimdi takacak olan kişiyle görüştm se zaman istersen ozaman fatura ve projeyi çıkartırım dedi

Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2016 Saat 20:39
Hiç korkmayın. Öyle aracı bağlama gibi durumlar yok. Bende 1 senedir işletmedim. Ağustosta muayene var o zaman işletecegim. Polis olan yakınıma sordum yakalanırsan 80 tl cezası var sadece, öyle bagajı açıp da kolay kolay incelemezler, anca trafik polisinin çok vakti olup da detaylı incelerse farkeder dedi. Kaldı ki istanbulda trafik polislerinin kafayı kaşıyacak vakitleri yok :) bende faturayı yaza kestirecegim sonra işletirim.

Mesajı Yazan: İbRahiM_qüRcaN
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2016 Saat 08:29
Yakalanırsan cezası büyük kardeşim ama hiç bir çevirmede açıpta bagaja bakmıyorlar tüp varmı diye.Ben 1 yıl boyunca işletmeden gezdim vize zamanı geldi işletip geçtim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net