![]() |
|
Peugeot 2.el Araç Satış platformu projesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2016 Saat 10:30 |
||||
yavaş yavaş şuanki projelerimi bitirip, yeni projelere geçmeyi düşünüyorum.
Sadece Peugeot marka araçların bulunacağı bir satış platformu yapma düşüncesi içerisindeyim. Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Sahibinden' de olduğu gibi 106 107 206 207 306 307 308 ... vb. gibi modellerin altına satılık araçları kaydedebileceğimiz. p.t. forumları haricinde, forumlarımıza üye olmadanda herkesin ilan sistemine kayıt olup araçlarını ekleyebileceği bir ortam için düşünceleriniz neledir ? https://www.pejo.com.tr adresi altına proje yapımı devam ediyor Bu sayede Peugeot 2.el piyasasını arttırıp ve belirli bir seviyede tutabilecek bir potansiyel sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Düzenleyen GökhaN - 27 Ekim 2018 Saat 02:14 |
|||||
![]() |
|||||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
güzel bi proje abi takipteyim
|
|||||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|||||
![]() |
|||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() http://ikinciel.peugeotturkey.com http://sahibinden.peugeotturkey.com http://www.peugeot.web.tr
|
|||||
![]() |
|||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||||
http://ikinciel.peugeotturkey.com ben bunu tarcih ederim gökhan
![]() ![]() |
|||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||||
![]() |
|||||
Fthz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
||||
Farklı bir site açılırsa tanınması için reklama ihtiyacı olur ya da reklam bütçesi ayrılmayacaksa zamanla, ki bu zaman ne kadar geniş olur bilinmez, üst düzeye ulaşabilir.
sahibinden.com'da bir hesap altında toplanması da güzel fikir. Mesela benim belli başlı takip ettiğim favori satıcılarım var, zaman zaman bakıyorum neleri satışa çıkarmışlar diye. Düşündüğünüz hesapla peugeot isteyenlerin ilk uğrayacağı sayfa olabilir. Hemde o sayfayı bir veya birkaç kişi yöneteceği için yalan dolan bilgilerin ve fahiş rakamların önüne de geçilebilir.
|
|||||
Lada 1994>Ford 1996>Tofaş 1999>Mercedes 2002>Renault 2009>Fiat 2011>Ford 2011>Peugeot 307 2016>Fiat 500L Living
|
|||||
![]() |
|||||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
||||
bende soner abi gibi http://ikinciel.peugeotturkey.com tercih ederdim abi :)
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
forum cok eski işi çok gerçekten eline sağlık baya toplandı
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
doğru Peugeot piyasasında olan çoğu kişi veya kullanıcılar bizi zaten biliyor başka maceraya gerek yok diyorsun oda mantıklı. Çünkü şöyle birşey var bu yapacağımız projeye yetkili servislerde araç koyar, o yüzden projenin kapsamı büyük
|
|||||
![]() |
|||||
||||
şuan o zaman ikinciel.peugeotturkey.com 2 oy
|
|||||
![]() |
|||||
Fthz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
||||
Yetkili servislerin hemen hemen hepsinin sayfası var, kendilerinin sahibinden olan hesaba geleceğini düşünmem. Başlı başına bir site olursa illaki bir hesap açmayı düşünürler. Birde şimdi aklıma geldi, öyle bir hesap açabilmek için sahibinden mağaza hesabı açmak gerek. Ve aynı hesap üzerinden birçok araç satılması da maliyenin dikkatini çeker. Bir yaptırımla karşılaşılacağını sanmıyorum ama uğraştırırlar diye düşünüyorum.
|
|||||
Lada 1994>Ford 1996>Tofaş 1999>Mercedes 2002>Renault 2009>Fiat 2011>Ford 2011>Peugeot 307 2016>Fiat 500L Living
|
|||||
![]() |
|||||
||||
sahibinden.com la alakamız yok sen olayı karıştırdın. bizim sitemiz altında farklı bir alt alan adına ikinciel.peugeotturkey.com gibi bir adrese yeni bir sistem yapıp oraya üye olunup araç veya araba parçası satılmasını sağlayacağımız bir proje yapıyoruz
|
|||||
![]() |
|||||
ibrahim01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim01
||||
site adı ne kadar kısa ve ne kadar içeriğe hakim olursa o kadar benimsenebilir olur. o nedenle ikinciel.peugeotturkey.com daha uygun
|
|||||
![]() |
|||||
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
||||
http://ikinciel.peugeotturkey.com 1 oy da benden :)
İlk benim aracı koyalım deneme olsun hatta abi :D
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ikinciel.peugeotturkey.com 4 oy
Düzenleyen GökhaN - 17 Şubat 2016 Saat 10:59 |
|||||
![]() |
|||||
||||
çok uzun sürmeden yapar test aşamasına geçeriz
|
|||||
![]() |
|||||
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
||||
http://ikinciel.peugeotturkey.com olsun abı
|
|||||
![]() |
|||||
||||
hmm evet başta karıştırmışım olayı. o zaman isim önerisine döneyim bende :) peugeotturkey ismi zaten uzun, başına birde sahibinden veya ikinciel gibi yine uzun bir kelime eklenirse akılda kalması ya da klavye de yazılması uğraş verici olabilir. üç seçenekten benim kulağıma www.peugeot.web.tr daha hoş geliyor. www.sıfırgibi.com gibi de farklı, ilerde kurumsallaşabilecek markalaşabilecek bir işim bulunması her açıdan daha avantajlı görünüyor. |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
||||
Gökhan abi Merhaba, 2 seneden fazla bu sitedeyim 206 yı sattım ama sizleri çok sevdiğim için halen takılıyorum siteye yorum yazıyorum. ama halen 1. vitesi geçemedim. bu vites işleri nasıl oluyor acaba... konuyla ilgili yorumum ise
http://ikinciel.peugeotturkey.com bu isim çok hoşuma gitti en azından pego ilanları aratırken üst sıralara geleceğini düşünüyorum. Bu sitede sadece araç değil 2. el pego parçalarıda satılması gerektiğini düşünmekteyim. atıyorum adamın elinde eski aracından kalma orjinal jantlar var oradan satışa çıkarabilir. böylece peugeot ile ilgili bir çok parça koyulacaktır. buda tıklanma olasığını artırır düşüncesindeyim.
mesela benim önceki aracımdan 206 ecu beyni, silecek , radyatör kapağı vs şeyler kaldı. bunların değerlendirilmesi çok hoş olurdu. |
|||||
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
||||
400 mesajda sanırım 2.vites olursun :)
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
fikirlere göre şekillendiricez ama bende başka bir alan adına düşünmüyorum zaten peugeot yazınca peugeotturkey ilk 10 sonuç arasında tüm arama motorlarında çıkıyor nerdeyse o yüzden ziyaretçi gelme akılda kalma problemi yaşamayız diye düşünüyorum. Zaten foruma günde 6000 kişi geliyor sürekli üyelerimiz ilan eklese zaten yeterli olur sanki
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |