![]() |
|
Benzinde ve gazda stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2016 Saat 23:34 |
Merhaba arkadaşlar.Aracımdaki sorunlar şekil değiştirerek devam ediyor.Araç 1.4 xr 2000 model.Daha önce kendi kendine gaz vermesi ile ilgili bir konu açmıştım.Araç ilk çalıştırmalarda bağırarak çalışıyordu ve motor ısınana kadar durmadan bağırıyordu.Müşürleri değiştirdim.Şimdi hem lpg de hem benzinde rolantide veya hareket halinde iken debriyaja bastiğimda stop ediyor.Lpg de hemen hemen hiç çalışmıyor,benzinde ara ara stop ediyor.Motor soğuk sıcak farketmiyor.Direksiyon bariz şekilde sertleşti.Tam emin değilim ama frende sertleşmiş gibi geliyor bana.Arıza ışığı yanmıyor.Geçen hafta bilgisayara bağlatmıştım.Karışım regülasyon işlevi hatası vermişti.Ustam çok önemli bir sorun olmadığını söyledi.Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.Antalyada servis tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen.Herkese kazasız belasız sürüşler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin pompası-bobin-buji- enjektörler - gaz kelebeği - lpg beyni - ısı sensörü - kontrol edilmeli ve artı olarak birde bu dediğim parçaların soketleri sökülüp kontak sprey ile bir temizleyin ecu soketlerinide kontrol edin su kaçmış felan olabilir oksitlenme gibi. Allah yardımcın olsun kardeş iyi bir usta bulman lazım. birde hocam aracın ecu su ile lpg ecu su arasında uyumsuzluk sorunuda olabilir. Aklıma gelmişken lpg ayarları ile ilgili bir problemde olabilir bence en ucuzundan başlayarak başlayın iyi lpg ustası bulun ve aracınızın ayarını hareket halinde iken yapsın otomatik kalibrsayon yapıp bırakıyorlar hep deli oluyorum.
Düzenleyen sonerkyl - 16 Şubat 2016 Saat 09:16 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobin arızasında ilk çalıştrmada stop muhabbeti genelde olur, ama ısınınca hareket halindeykende oluyorsa 1 degil 1 den fazla sorun var bol sabır
|
|
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler cevaplarınız için.Sabah benzinde çalıştırdım sıkıntı yoktu.Az önce servise gittim.Giderken motor ısınınca lpg'ye aldım hiç bir sorun olmadı.Serviste yüzeysel baktılar bir sorun görünmüyor dediler.Ara ara stop ediyor dedim ustam normal dedi
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |